Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma.......

Czy to ciąża czy urojenie!! Pomocy?

Polecane posty

Gość niewiadoma.......

Wiecie co mam pewien problem... Mianowicie dnia 16.04 zakończyła mi sie miesiączka trwała ok 7 dni standarodowo jak to u mnie.. Wczoraj współżyłam z chłopakiem i ten idiota nie wiedział ze już skończył- wyobrazacei sobie? Przepraszam ale jestem troche zła Oczywiscie zabezpieczalismy się, ale cos mi nie dało spokoju bo na jego członku widziałam śluz tak myslalam ze to moze ode mnie ale gdy odsunełam się zauważyłam ze w zbiorniczek w prezerwatywie jest pełny.. No i teraz nie wiem czy to coś co myslałam ze to moje upławy, czy nawilżenie od prezerwatywy czy tez jego nasienie.. A dzisiaj juz zaczeły się jazdy.. Cały czas jest mi neidobrze, pobolewa mnie prawy jajnik i miałam lekkie upławy koloru brązowego. Wiem ze jest to za wczesnie zeby stwierdzić ciąze. Dodatkowo moja siostra 3 miesiące temu straciła dziecko.. Strach zajrzał mi do oczu a wiem że powinnam się cieszyć.. Może ktoś mi coś poradzi bo już sama nie wiem co mam myśleć.

Gość niewiadoma.......
help?!

Gość zwyczajnaniezwyczajna
A masz mózg???? Czy myślisz też piczką???? Objawy ciąży dzień po stosunku...nie no wspaniała jesteś.

Gość lampa wina
oki nie będę dzisiaj chamska :) NIE NIE JESTES W CIAZY, ULZYLO CI?

Gość niewiadoma.......
sluchajcie rozumiem ze to wszystko jest smieszne i bardzo załosne ale naprawde nie mam sie do kogo zwrocić, nie mam kolezanki a raczej z siostra czy z bratem albo z mamą nie bede rozmawiała o takich sprawach bo się wstydze.. Boje sie strasznie. Tak to jest jak osoby mające 23 lata biora się nieumijęctnie za współzycie.

Gość chamskA ONAAA
zjedz tabletkę 72 po jak masz sie stresowac.

Gość juz mama
Dwa dni po stosunku nie jest mozliwe by wykryc ciaze. zacznij sie martwic jak ci sie zacznie spozniac okres. wtedy mozesz zrobic test lub badanie krwi. a co do objawow to nie ma jednorodnych. ja np nie mialam zadnych mdlosci, natomiast bylam wiecznie spiaca i wszystko mi smierdzialo, szczegolnie kawa. u mnie objawy ciazy zaczely sie pojawiac miesiac po stosunku.

Gość niewiadoma.......
dzieki za tabletkę.. Stresuje się ale nie bede łykać jakiś tabletek poronnych. Zważywszy na fakt ze 3 miesiące temu moja siostra poroniła w sumie bylo to obumarcie dziecka bo była już w 7 miesiącu. Chodzi mi tez o to że nie wiem czy sperma dostała się do środka. Co prawda lepki płyn był nie na czubku prezerwatywy a na samym końcu czyli prawei przy jądrach ze tak się wyraże. Wieć nie wiem czy były jakiekolwiek szanse ze sperma dostała sie do środka.. Musze najlepiej isc do ginekologa i bede wiedziala... Nie wiem juz mam jakies urojenia..