Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość her komendante

do łóżek! już!

Polecane posty

Gość her komendante

spać!

Gość her komendante
i śnić koszmary

Gość mraqq
Zgubiłem łóżko

Gość mraqq
e, metallica to nie heavy metal jak masz w opisie... nie wiem co oni teraz grają, ale to nie to

metalica to mój ulubiony zespół na równi z disturbed a opis tyczy się mojego zespołu w którym ja gram heavy metal

Gość mraqq
To ja powiem tak, co to pisze w wikipedi można o kant dupy potłuc (bez obraz;) ). Sam kiedyś zrobiłem test, dodałem głupotę w artykule o zespole muzycznym, po pół roku nadal to bylo zanim usunąłem. Ale w tym czasie tekst przekopiował się na masę stron. Heavy metal, do pewnego czasu, tu się zgodzę :). Też kiedyś lubiłem metallice, jak miałem 16 lat to był mój pierwszy koncert- na stadionie.:) Nie słuchałem niczego innego. Teraz słucham wszystko co mi wpadnie w ucho:)

Gość mraqq
Czyli od Goa trance, po Clannad, przez Mad Season, Black Sabbat, Yes, Sepulture, Jethro Tull, blues .... czyli prawie nic nie ma ze sobą nic wspólnego :)

metallica to już legenda dlatego ją ubóstwiam hehe sonisphere już tuż tuż na bemowie:-) a tak poza tym to szalenie jestem zakochana w zespole Disturbed teci to dopiero mają to coś co powala:-)

Gość mraqq
Jestem niski- pierwszy kawałek którego uczyłem się grać na gitarze:). Wredna Suka- ich katuje wkoło mój kumpel:)

Gość mraqq
Led Zeppelin , Hendrix si, si.... Ja jak ułożyłem raz listę odtwarzania to znajmy mruknął że takiego śmietnika jeszcze nie widział...

Gość mraqq
No właśnie mój też, ale chyba podobnie jak wielu innych giarzystów/gitarzystek. Prawie każdy gdzieś na samym początku to przerabiał, albo od tego zaczynał, heh... Niestety teraz moje pudło kurzem przykryte...

Gość mraqq
ehehe, no gustujemy w podobnych koktajlach;)

Gość mraqq
Ja ludziki uciekam spać, bo dzisiaj w skarbówkę muszę jeszcze uderzyć. Przyjemnych nut i nocy wam życzę