Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19latekartur

jazda konna

Polecane posty

Gość 19latekartur

mam pytanie do dziewczyn jeżdżących konno. ten sport jest obecnie całkiem zdominowany przez dziewczyny. czy jest to wynik przyjemności seksualnej jakie czerpiecie podczas jazdy konnej? myślę że łechtaczka jest wówczas w stałym kontakcie z siodłem....

Gość szaszu 18
jakie slownictwo! ŻAL. rozpęć się a ściana Cię sama znajdzie wiesniaku!

Gość ESSTI
to wcale nie jest takie głupie pytanie. jestem amazonką i rzeczywiście moge z autopsji powiedzieć że jazda konna powoduje silna stymulację seksualną u kobiety. przy niektórych pozycjach łechtaczka jest silnie dociskana do siodła no i efekt jest oczywisty

Gość Jestem z moim facetem 12 lat
ESTI ale bzdury gadasz, ja jezdze konno juz bardzo dlugo ale nie zdazylo mi sie podniecic w trakcie jazdy. Nie mniej jednak sex uwielbiam

Gość gość
A jeśli potrzebujecie dobrego sprzętu jeździeckiego, siodła itp to zapraszam na stronę horizont.com.pl, mają tam świetne ceny ;)

Gość zwis konski
Jestem facet. Kiedyś bylem z żoną w stajni, jezdila konno po padoku, sami byliśmy, wcale nie udawala że czerpie przyjemność z siodla, ze tak powiem. Ale nie tylko dlatego jeździ konno, lubi zwierzęta, konie w tym szczególnie. Pozdrawiam