Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg

co porabia Alicja Bachledka-Farel.

Polecane posty

Gość ggggggggggggg
No cały czas czekam na telefon od agenta... cały czas... ale cóz... ciągle chcą mnie dać do lepszej pracy - nie zasługuję na zbieranie warzyw. Nic nie mam przeciw warzywom - tylko nie chciałam se nóg przeciążać i tyle. a nie wiedziałam, że na stołach są warzywa - kojarzyły mi sie z grządkami. No lepsza praca... mam nadzieję, że nie za połowę mojej gaży... dotychczasowej...

Gość ggggggggggggg
Nie - nie pójdę na film i nie kupie tego filmu. Ja chyba już do kina nie pójdę. Jedynie na dVD jak będzie i tyle. Może bym i chodziła do kina, ale bez pracy...? W sumie jakaś rozrywka to jest ale co... muszę się modlić o pracę w tym czasie - nie mam czasu na hobby.

Gość Alicja Bachleda Curus Farel
do mojej fanki ggggggggggggggg zasponsoruje Ci bilety do kina jesli chcesz;)

Gość ggggggggggggg
Powiem wam, że ja do kina chodzę na film . I na pewno żałuję, że nie widziałam obrazu tej gościówki co dosiatała 6 oskarów. To żaden sławny film nigdy nie będzie, ale bym go zobaczyła. Tylko jak w gazecie będzie za friko lub 5 zł. Bo na inne filmy mnie stać. I tyle :( No a np. Stone jakby coś nakręcił to bym poszła też. Najnowszy Stone. Ale nie TATARAK - na Tatarak Stona nie pójdę - chociaż... może i pójdę. I tak się powinno chodzić do kina, a nie na jakieś dAREMNE gwiazdy. Np. na Bulok..

podaj nr konta zrobie przelew bys mogla cieszyc sie zyciem i miec mozliwosc obejrzenia mnie na duzym ekranie ;)

Gość ggggggggggggg
Na Jordana może też bym poszła - ale też nie TATARAK. Bo wiecie - po prostu brakuje teatrów w tym USA i może takie reżyser powinien iść sobie odpocząć do teatru jak ma za dużo, a nie robić film dla 2 osób. Jeśli są efekty specjalne. Zostaje miłość w kosmosie więc nie? No i komedia romantyczna jako ... nie wiem - no po prostu USA plus filmy przygodowe. Dla dzieci - to też nie zawsze w teatrze. Ale wiele scenariuszy nie powinno być filmowych i tyle.

dziennikarka z Polski robiac ze mna wywiad zapytala czy slyszalam o swojej polskiej psycho fance z forum kafeteria.pl .... dzis zajrzalam tutaj z ciekawosci o kim mowa i natrafilam na temat o mnie.... zatem moja fanko jesli brakuje ci gotowki z checia zasponsoruje ci wypad do kina jak i kolekcje filmow ze mna na dvd ;)

Gość ggggggggggggg
Naprawdę chcesz numer mojego konta? Jutro ci go podam wiesz. Możesz mi wpłacać.

Gość ggggggggggggg
masturbuje sie gromnica wyobrazajac sobie ze jestem alicja a gromnica to pyta colina

Gość ggggggggggggg
Psychofanka Bachledy? Masz za duże...mniemanie o sobie. Jak już to mogę być psychofanką Twojego męża i to z jednego , jedynego powodu. I tyle Ci napiszę... ale marz sobie dalej...🌼

mowie jak najbardziej powaznie... podaj prosze numer konta, zrobie przelew... chcialabym bys miala mozliwosc obejrzenia prawdziwego filmu ;)

Gość ggggggggggggg
Dla ciebie muszę sobie założyć psychokonto w psychobanku. No to jutro to zrobię.

Gość ggggggggggggg
Ale wiesz , że tez nie wzbudziłaś w czasie trwania romansu w nim zaufania by podał ci numer swojego konta. Tak się nim zachłysnęłaś a to jedyna możliwość była ogranią go moralnością... no żal mi Ciebie... 🌼

tak uwazam, ze jestes moja psychofanka, w najnowszym wywiadzie do Gali padnie pytanie czy o Tobie slyszalam i czy chcialabym Ci pomoc, bo potrzebna jest Ci pomoc psychiatryczna

Gość ggggggggggggg
Psychofanka to śledzi , lata za kimś, a ja? Siedzę w necie - netfanka to może być. Nowy rodzaj psychofanatyzmu i to byś musiała iść do np. Wojewódzkiego, ale nie sama tylko jeszcze 2 osoby, który mają Twój problem czy do jakiegoś programu gdzie ktoś mógłby Ci pomóc. Ale w sumie? czy o taką pomoc Ci chodzi? Bo ja i owszem - mnie wystarczy psychokasa na moim psychokoncie, którego jeszcze nie mam. I tyle. A Tobie o co chodzi do dziś?

Gość ggggggggggggg
Powinnaś iść do Wojewódzkiego - idź i się pobecz tam jak taka jedna jak Ty. Nie - jeszcze Cię bronią bo masz rodzinę. ZERO Z Ciebie jak dla mnie - i jeszcze wymagasz by każdy Ci współczuł. No z 1 stron listy milionerów to na pewno, ale ja? Absolutnie . :(

Gość ggggggggggggg
co to za moralność dzieckiem się posłużyć by miec męża? A interesująca byłaś strasznie. POZA TYM na planie był romans - mogłaś się wykręcić , że na planie romans w życiu romans - za dużo tych romansów. Żebyś grała w sensacji - w romansidle jakimś z rozbieraną sceną. To po co Ci jeszcze romans. Mogłaś sie skupić nad sceną jak znam zycie i dobrze ją zagrać to by Ci dali następną rozbieraną i zapłacili a tak? Mogłaś sobie obmyslić czy to tak zawsze będzie - puszczać sie przy rozbieranej scenie? No bo nawet jakby sie ożenił to by Cię rozebrali - tym bardziej. I co wtedy? On też latał goły i wesoły.

Gość ggggggggggggg
No właśnie nie był zbyt wesoły ten Farel - był smutny - i nie rozumieją dlaczego on był taki smutny. Już w tym 2000 był taki smutny, zobaczcie sobie. A przecież ten brat gej go tak bawił. I z tego nigdy nie chciał być komikiem? Nigdy? jeszcze w USA tak się lubią śmiać - i on był taki wesoły w tym UsA, a wcześniej taki smutek... jak z horroru.

Gość ggggggggggggg
Bo wiecie horror , psychiatryk - tak se mógł iść w światową karierę z irlandii i dalej? A on? On nie miał planu na karierę. Żadnego. po prostu wyszło co wyszło. Ale gwiazda z filmów wojennych? Nie - z filmów wojennych to glupi pomysł - tam jest zawsze więcej aktorów, nie z takiego gatunku - reżyser tak, reżysera można zrobić z filmu wojennego, ale gwiazdę? Głupi pomysł. No niby nie, ale... gwiazda to z romansu... to w komedii romantycznej miał grać. Boże - jaki świrek :( Gwiazda z filmu wojennego - tak jesli głownym wątkiem jest romans, a ten jego TIGeRLAND? Żeby był reżyserem miał nagrody. Co za cymbał. Mówi że źle zrozumiał ich na pewno :(

naprawde jestes szalona podaj namiary zasponsoruje ci wakacje na oddziale psychiatrycznym.... musze znikac, pozdrawiam POLSKE I moich fanow ;)

Gość ggggggggggggg
sram sobie do geby

Gość ggggggggggggg
stekam srając kloce...wyobrazam sobie wtedy ze rodze dziecko farelowi

Gość ggggggggggggg
Pozdrów swoich fanów na kafe - ja nie jestem twoją fanką. jestem SZPIEGIEM Twojej kariery. Ciekawe czy Cię usuną z IMDB - na razie masz tam tylko ONDINE. I tyle... jestem plotkarką na twój temat. FAnką nie. Mogę być fanką Farela jedynie, a nie jestem niczyją. w jego przypadku na żebrach bym stała pod jego domem jako Żyd o jednej nodze i wołała Aaaaaaaaaaaaaaa Aaaaaaaaaaaaa - i zbierała do kapelusza. Może by mi ktoś dał za mój KOSTIUM Złotego Globa? Albo przynajmniej zrobił mi zdjęcie do gazet?

Gość ggggggggggggg
Kariera Bachledy to PSYCHOKARIERA - ja mogę iść opowiedzieć o polskich psychokarierach gdzieś tam . Np. w Niemczech w telewizji. Ale musiałabym być... wystarczyłoby być kulturoznawcą i pisać na temat karier. I np. do Niemiec do telewizji wywiad o współczesnych polskich karierach. Ile jest tych prawdziwych karier? Kto dostaje nagrody? czy jest kariera w Polsce? Takie rzeczy... i już bym była gwiazdą. Na jeden moment oczywiście. I to możnaby wykorzystać. I wiecie co mnie wkurza - ludzie idą do tej telewizji, mają pamiątkę życia a ci idioci tam nienażarci nie umieją sobie kasy zarobić na niemieckie kaemry i sprzedać temu cżłowiekowi to nagranie które chce, nie? Jeszcze by to kupili, a jak ktoś mówi z sensem to ma coś przecież po sobie, nie? Ja też mam wywiad w telewizji i co? Nie mogę tego uduownić bo nie mam tego nagranego, a wideo z programem to zapomnij. Przecież bym se na pamiątkę kupiła. co to problem teraz za 5 zł sprzedać coś takiego komuś. Na DVD z kompa zgrasz i już kasa. I tyle :( Nawet tego nie umieją - a 10 lat temu już było wszystko na płytce przecież.

Gość COLIN FARELL
gggggggggggggggg-- you toking tu mi bicz? fak off your stiupid biczes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ide uprawiac dziki seks z colinkiem a Ty moja psychofanko nie dostaniesz ani grosza;) plebsowi nie daje moich milionow:)

Gość ggggggggggggg
COLIN - HOW MUCH ARE YOU GOING TO EARN DURING NEXT 10 YEARS? TELL US. Magazyn ma tytuł TRUTH ONLY... :(

Gość ggggggggggggg
Wiecie co? Ona se miała zarządać żeby jej zapłacił za ten romans. Na koneic miała powiedzieć tak - KURWA, wyszłam na kurwę. No to w burdelu sie płaci. I tyle :( A dziecko... po co w to mieszać dziecko od razu, nie?

Gość ggggggggggggg
Przerpaszam za słownictwo, ale tak jest. tak sie ogrywa takie. A teraz dzięki niej Kirsten Stewart będzie gwiazdą... taka dziwka - myślą. Też nie umiał jej ograć. Miał powiedzieć ten wampirek - wiesz co, nic do Ciebie nie czuję, nie chcę żebyś była prosytutką, a jak ty chcesz to wiesz... jakby Ci to powiedzieć - udaj sie do reżysera tego arcydzieła filmowego i mu powiedz, że romans to dodatkowa opłata - TWOIM ZDANIEM powinna być. Bo się narzucasz jak widzisz, a np. uważasz że powinien być romans. No to nie ma kasy nie ma romansu. I tyle :( Skoro życie to kasa to wszystko ograć kasą i już, nie?

fak of glupia pindo