Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczony25

Jak naprawić związek

Polecane posty

Gość Zrozpaczony25

Jestem z moją dziewczyną pół roku,ale od poczatku naszego związku nie daje mi spokoju moja ex. Fakt na początku to ja popełniłem błąd,bo napisałem do niej,że ją kocham. Ale bardzo tego żałuje i chce,żeby moja tż znowu mi ufała. co robić?

Proponowalabym zebys przeszedl sie do lekarza, bowiem nikt z czytajacych twoj tekst nie ma pewnosci, jakiej jestes plci :O

Gość akakkakakakaka
Ogarnij się! Skoncz tamta znajomośc raz na zawsze jak nie chcesz zepsuc tej co masz teraz. !!!!!!!!!!! Jejku czy naprawde to takie trudne? Wez sie w garśc i nie raz dziewczyny z która jestes i która kochasz chyba ze jest inaczej. Nie dawaj jej złudnych nadziei, albo badz z nią na 1000%!!

Gość proste rozwiazania...
zakoncz znajomosc z byla, BYLA TO CZAS PRZESZLY

Gość Zrozpaczony25
Jestem facetem,tylko poczte mam wspólnie z dziewczyną,to nie jest chyba jakis wielki problem! Tylko zerwałem znajomość z byłą powiedziałem jej przy tż,że jest dla mnie nikim i żeby dała nam spokój. zmieniłem nawet nr kom,ale to nic nie dało,ktos dał jej moj nr i dalej pisze:/

Gość Zrozpaczony25
Jestem facetem,tylko poczte mam wspólnie z dziewczyną,to nie jest chyba jakis wielki problem! Tylko zerwałem znajomość z byłą powiedziałem jej przy tż,że jest dla mnie nikim i żeby dała nam spokój. zmieniłem nawet nr kom,ale to nic nie dało,ktos dał jej moj nr i dalej pisze:/

Jestem facetem,tylko poczte mam wspólnie z dziewczyną" już sie nie tłumacz 2/10 ;)

Pieknie jej pwoiedziales - "jest dla mnie nikim". Nic dodac, nic ujac, jakich subtelnosci uzywa mezczyzna, ktory kiedys byl z kobieta, a teraz zauroczyl sie kolejna :D

co do nicku jednak, uwazam, ze mozesz sobie wpisac nowy, babo-chlopie ;)

Gość Zrozpaczony25
Czepiacie się tutaj szczegółów..a ja naprawde mam problem i liczyłem na jakąś pomoc

Gość jsdmne
zablokuj jej numer

Gość Zrozpaczony25
Myślałem już o tym,ale nie mam takiej funkcji w telefonie. Czy istnieje jakaś inna możliwość blokady?

idziesz do biura operatora i ich obowiazkiem jest zablokowac nr który chcesz , w ten sposób by na twój aparat telefoniczny nie przychodziły ani wiadomosci ani rozmowa telefoniczna

Gość Zrozpaczony25
Właśnie wykonałem tel do biura obsługi i powiedzieli mi,że nie ma takiej możliwości. Czy moge tego dokonać i w jaki sposób w nokii?

Gość marvina
Mam powazny problem.Byłam z facetem 4 lata.Mamy 2 słodziutkich synków jednak ojciec strasznie sie zmienil.Nie interesowal sie dziecmi,wracal do domu pijany,wyżywał sie na mnie.Rozstałam sie z nim,pozbawiłam go praw rodzicielskich do małoletnich dzieci i przez ponad 2 lata byłam sama.Pół roku temu poznalam kogos.Zaczeło sie nam układać.Ma bardzo dobre kontakty z dziecmi i dogadywalismy sie w 100%.Jednak wszystko zaczelo sie psuc od paru dni kiedy to wybral sie z kuzynka na imprezę. Niestety ja nie moglam sie z nimi wybrac. Podczas trwania tej zabawy przyjaciel mojego obecnego partnera napisał mi,ze on całuje sie z własna kuzynką.Uważam ze to nie jest prawda (z tego co mi wiadomo ten chlopak zaczal startowac do kuzynki mojego i z pomoca alkoholu tak mi napisal).Jednak od tej zabawy wróciły wspomnienia z przeszlosci. Kompletnie straciłam zaufanie do chłopaka,ciagle wymyslam mu nowe awantury odwołujac sie do imprezy i zwalajac wine na niego.Czuje ze to co udalo Nam sie wybudowac przez te pol roku ja sama poprzez swoje myslenie zaczynam niszczyc,a nie chce go stracic bo jest dla mnie kims naprawde wyjatkowym.Dla mnie i dla moich dzieci. Doradźcie