Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczna kredka

Jak sie odkochac?

Polecane posty

Gość magiczna kredka

czesc ,mam do was pytanie..a mianowicie,co zrobic aby sie odkochac? Po raz pierwszy w zyciu zakochalam sie w kims ale to nie ma szans z racji tego ze on ma mnie kompletnie gdzies,na poczatku nie mial. Nie wiem co zrobilam nie tak, poprostuod tak przestal sie odzywac(ponizylam sie do tego stopnia ze do niego zadzwonilam ). No iteraz mowi ze nie ma czasu( ja do niego napisalam) ze ma strasznie napiety grafik w tym tygodniu...a najfajniejsze jest w tym wszystkim to ze nie mam jak go unikac, chyba ze zaprzestane chodzic do mojego ulubionego baru- czego nie chce bo od paru latzawsze tam chodze z przyjaciolmiNie chce sie uzalac nad soba,przeciez moglam sie nie zakochac, moja wina ,sama jestem sobie winna..ale musze znalezc jakis sposob zeby zaprzestac to szalenstwo bo powoli juz wysiadam psychicznie i popadam w alkoholizm( wiem tojest zalosne) A wiec,blagam o jakies rady..blagam was.

Gość daddsasdsadasdasd
Ooo tak :) popieram poprzedniczke... rok czasu cierpiałam po rozstaniu z moim ex..on mnie zostawił :/ a teraz jeszczem w szczesliwym zwiazku z moim ukochanym :) on był dla mnie lekarstwem...przy nim zapomniałam o ex :) okazało sie ze sa lepsi niz Ci ktorych idealizujemy :P

Gość Mertoro
Są skuteczne metody, ale gdybyś stosowała je nieumiejętnie to zrobiłabyś sobie krzywdę. :)

Gość magiczna kredka
mertorro(chyba zle napisalam) To znaczy? Jakie? Ja wiem ze temat juz byl nie raz, ale boli mnie to ze po raz pierwszy to ja jestem po drugiej stronie- to znaczy ze ja teraz czuje ze odrzucona a zawsze bylo na odwrot, bawilam sie facetami ..no to teraz ktos sie mna pobawil..jak to mowia KARMA..