Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten inny 8798955

Mam 19 lat i jestem po gimnazjum

Polecane posty

Mój kolega ma 23 lata a dopiero w 3 liceum jest :D także nie jest tak źle z Tobą chyba :D

Przecież dokształcić można się zawsze. Nie rozumiem w czym problem. Ktos ma skonczone gimnazjum a ma chociazby 30 lat to moze isc dalej!

Gość Ten inny 8798955
Jak byś czytała ze zrozumieniem to byś nie wypisywała takich głupot. Nigdzie nie napisałem że wybiję się niczym Hendrix. Podałem tych 2 kolesi ze względu na to że niby rzucili szkołę a i tak coś osiągneli w życiu.Skąd możesz wiedzieć jak będzie wyglądać moje życie w przyszłości bo Bogiem niby jesteś ? Wszystko zależy od podejmowania decyzji jak i ryzyka przez człowieka no i na przyszłość czytaj ze zrozumieniem.

Gość kei
nic na czole nie masz napisane ile masz lat i co skończyłeś.

Gość Ten inny 8798955
No jasne że tak przecież mogę jeszcze iść do szkoły bo mam zamiar tak zrobić ale śmieszy mnie opinia nie których tutaj ludzi no i jeszcze ten ich ton wypowiedzi ahhhh :)

Witam mam pytanie mam 19 lat i nie skonczylam gimnazjum z powodu niefortunnych zdarzen co moge zrobic gdy w koncu wroce do polski czy moge do jakiejs szkoly sie zapisac jakos ułozyc sobie zycie na spokojnie podrawiam

Gość ja mam 25 lat i też po Gimnazj
a ja mam 23 lata i tez jestem i tez jestem po gimnazjum. i z doświadczenia widzę ze ci niedouczenie pod presja mądrego społeczeństwa maja więcej mobilizacji do działania. sa bardziej ambitni jak słyszą w kółko "do niczego nie dojdziesz" tacy po studiach przeważnie czekają aż praca dobrze płatna i najlepiej kierownicze stanowisko przyjdzie do nich samo. bo przecież maja mgr inz przed nazwiskiem to sa kimś DOBRZE NAPISAŁEŚ, MOJA TEŚCIOWA JEST PO STUDIACH I NIE MA PRACY MOGŁA BY MIEĆ ALE OCZYWIŚCIE WIELKA PANI PO STUDIACH NIE PÓJDZIE NA KASE DO MARKETU TYLKO AŻ JEJ ZAPROPONUJĄ NIE WIADOMO JAKĄ PRACĘ.

Gość sory, ale na 1000 osób
kończących szkolną karierę w wieku 14-16lat wybija się może JEDNA, więc przykład z Deepem debilny.

Gość Hdhxbd
Uwierz mi że znam magistrow bardziej pustych od ciebie więc nie jest źle.