Greace* 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 Dodam,że tylko nowy prosto spod igły wchodzi w grę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kytuk Napisano Kwiecień 29, 2010 ford Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greace* 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 A co za tym przemawia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kytuk Napisano Kwiecień 29, 2010 ford jest lepszy niz peugeot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greace* 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 Ale,Peugeot ma taką sylwetkę elegance.I naprawdę nie wiem czym się kierować.Lepszy?Slyszałam,że Peugeoty też są OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kytuk Napisano Kwiecień 29, 2010 fordy na pewno sa duzo lepsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greace* 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 Ale pod względem...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kytuk Napisano Kwiecień 29, 2010 kazdym, elektrycznym, mechanicznym, wygladu wewnatrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greace* 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 No jak tak sobie zrobiłam kalkulację,to wyposażenie lepsze za te same pieniądze ma ford.U Peugeota trzeba slono wybulić,czyli wychodzi drożej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peugeot Napisano Kwiecień 29, 2010 Zdecydowanie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greace* 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 proszę o dalsze wypowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jenk Napisano Maj 8, 2010 Ford gówno wort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Napisano Maj 12, 2010 peugeot 207 RC :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach