Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość >?>?

Na jakie chamskie texty bywałyście podrywane?

Polecane posty

Gość Wdzięczna
Powinna się cieszyć ,że podobasz się facetom - koleś którego olałam tak do mnie powiedział w złości

Gość sądeczanka
na niewerbalne gwizdy znad budowy:)

Gość doroa*****
Pokaż swoją cipę maleńka- kolesie na ulicy

Gość marusia1111
Np. na: "Przepraszam, która godzina?" No, już prościej nie można! Moim zdaniem chamstwo.

Gość marusia1111
Ale skuteczne.

Gość lufenkaaa
Gdzie byłaś całe moje życie

Gość EDYTABE
tak kurde ja na portalu randkowym miałam fotę bez twarzy "śliczną masz buzię, maleńka"

''fajne masz cycki'' :-o ,wiem że mam fajne ,ale koleś nie musiał oznajmiać tego na przystanku gdzie było pełno ludzi ... :-o

Gość laaaakaa
jak pewnie cale eywalilas na wierzch to sie nie dziw ze prowokujesz idiotko :O

Gość 002193
w ostatnie wakacje jadę sobie rowerem i jadą z naprzeciwka dwaj kolesie samochodem, sie zatrzymują i jeden z nich mowi: czesc marylka! nie wiesz którędy prosto?!

Gość :D:D:D:
i to są te CHAMSKIE teksty? :o

najlepszy tekst był pod ikeą w poznaniu :D "hej laseczki. wiecie może którędy do ikei?" xD śmieszne to było :p

Gość sweet16
kiedys ide przez miasto, wlasnie przechodze koło klęczącego przed kartka z napisana prośba o pieniądze cygana a ten : aleeeee masz fajne cycki...mmm...ale z ciebie suczka...(myślałam że rzygne w te jego pudelko na pieniadze)...albo.. ..przechodze koło kolesia a on : rznąłbym cie jak psa...bądź.. ..dzis ide kolo laweczki na ktorej siedzieli starsi panowie dwaj a jeden do drugiego : ...mmm.. zaraz dosatne zawału...

Gość marek 22151
Mój gwiazdorze, ale masz piękną pupkę, w sam raz do lizania ! Tak do mnie powiedział ms. jones II.

Gość sweet16
kiedys też podczas zatrzymania przez drogówke, jeden z panów wział ode mnie nr telefonu i powiedzial ze jak nie odbiore i sie z nim nie umowie to mnie znajdzie a wczesniej wysle mandat do domu:):):)...nie odebralam i nie umowilam sie..:D:D

Gość 14-tka
jak bylam w tym wieku zaczepilo mnie na ulicy dwoch facetow, tak na oko bardzo starych bo po 20-tce i zapytalo mnie "przepraszam, gdzie mieszka taki majster?". Zaklopotana, ale grzeczna, chcialam im pomoc i pytam "jaki majster?". "Ten, ktory taka ladna dziewczne zrobil". Strasznie chamsko to dla mnie zabrzmialo, bo gostki jakies takie oblesne byly. Tfu!

Gość najbardziej chamski
Wyskoczylam z chlopakiem na drinka.W pewnym momencie poszedl do kibelka.W miedzyczasie dwa stoliki dalej usiadlo trzech kolesi. Jak zostalam sama to podszedl do mnie jeden z nich i prosto z mostu ,glosno ,strzelil tekst - chcesz piwska ? Jego kumple zarechotali,ja usmiechnelam sie i odpowiedzialam - tak chce 2. Zadowolony polecial po piwo. W miedzyczasie wrocil moj chlopak i patrzac na moja mine zapytal co sie stalo. Powiedzialam mu,zeby siedzial cicho i nic sie nie odzywal. Koles wrocil z piwami.Wzielam je od niego - jedno postawilam przed soba,a drugie przed moim chlopakiem i usmiechajac sie slodko,glosno,zeby jego kumple slyszeli powiedzialam - dzieki,a teraz spierdalaj ;) Jego kumple malo nie pospadali z krzesel tak sie rechotali :D

Gość sweet16
miałam kiedys jeszcze takie jedno zdarzenie, kiedy bylam z kolezanka w sklaepie z telefonami..kolezanka chciała kupic telefon a ja mialm jej pomoc w jego wyborze,spodobal jej sie jeden model i przeszla do negocjacji ceny..pan powiedzial ze bardzo chetnie obnizy jej cene ale wowczas gdy jej kolezanka (wskazal na mnie) umowi sie z nim na kolacje..po czym dodal..ze sniadaniem

Gość bordowa i czarna
ja kiedyś taki tekst usłyszałam nad jeziorem. Idę popływać, ledwie weszłam do wody, stanął koło mnie jakiś koleś, wlepia we mnie gały i mówi: Z takimi balonami to nawet nie trzema umieć pływać, zawsze cię uniosą na wodzie. no osłabił mnie;)

Gość takajednazładziłcha
he he he, to ostatnie to dobre:)

Gość TAKAsobieJA89
"Gdybym miał takie drzewo na podwórku jak Ty, to bym z niego nie schodził" gościu na imprezie :D

"Hej, czy masz może ochote bym wylizał ci cipeczkę?" "Hej aniele, upadek z nieba musiał boleć" "Muszą cie bardzo boleć nogi, bo cały dzien chodziłaś mi po głowie"

Najbardziej mi sie podobalo to jak szlam z synkiem na plac zabaw:)przechodzilam przez ulice dla rowerzystow i jechalo 3 Turkow zajebista BWM .....mialam na sobie ubrana spodniczke krotka,obcisla bluzke i bylam pomalowana jak zawsze.Przejezdzali kolomnie a przed nimi byly auta ktore jechaly.Tureczki sie we mnie wpatrywali az kierowca by sobie prawie kark zlamal i tak byl we mnie skupiony ze auta przed nim zahamowali bo dzieci przechodzili jakies tam,i tureczki walneli w auto ktore stalo przed nimi .Wysiedli z auta i zaczeli na mnie wine zganiac probujac sie do mnie zblizyc by mnie poderwac:) Kolo glownej ulicy budowali apartamenty i 1 z roboli do mnie zawolal ze to przezemnie ten wypadek sie zdarzyl:)Powiedzial mi ze gdyby tu wiecej takich pieknych kobiet jak ja przechodzilo to codziennie by wypadki tu sie zdarzaly:) I z tego mialam wielka radoche :) nie z komplementow ale z turkow zboczencow ktorzy napalajac sie na mnie nie uwazali i zjebali sobie przod auta:) I chyba nigdy tego nie zapomne:)