Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżastinka112

Prosze odpowiadajcie:)

Polecane posty

W sumie mnie tam jeszcze nikt nie doprowadzal ale...... . a to zalezy na jakim etapie ejstescie...bo w sumie 11 miesiecy to duzo... jak mu to robisz?... w sumie jak powiedzialas chyba ty ze podczas caowania mu staje wiec juz jest podniecony..a jak schodzisz nizej to zacznij wolniej a jak wlasnie bedzie tak ze oddycha szybcie to znaczy ze juz jest przy koncu brakuje mu tyci tyci... mowie na swoimprzykladzie ( praktykuje haha) xD

Gość Dżastinka112
A co chłopak sobie może pomyslec jak dziewczyna ma mokro? Nie brzydzi was to? Jak dotykacie pochwe z którek\j aż cieknie? :P

Gość Dariecco
A co ty tą ręka robisz mu?

Gość Dariecco
Brzydzi....co ty wymyslasz......tylko jezyczek tam zapuscic.

wiesz skoro jestes doświadczona jak pisałas powyzej to chyba wiesz jak czy ty poprostu głupia udajesz czy taka jesteś.

Mysle ze nie chodzi o to ze nieletnie 11 miesiecy to jest troche czasu...wiec ja raczej kocha nee..?.. mnie napewno nie obrzydzi i narobilas mi ochoty xD(sorrki za bledy ale klawiatura sie mi psuje)

Mialo byc ze nie brzydziloby...kurde zaraz przez okno pojdzie

Gość Dżastinka112
Pieszcze jego penisa.. Nie, napewno go to nie blokuje.. Do HUBERTUSSS... : to co ja pisze z beben.. to jest inna sprawa bo on się pyta o to jak dziewczynie jest mokro.. a w pytaniu zadałam pytanie.. czy jestesmy juz na to przygotowani i co zrobic żeby doprowadzic go do orgazmu? :D naucZcie się xczytac:

Gość Dariecco
trzep mu tak dlugo az trysnie

Nonapisalem ze jak ma takie oddechu szybsze znaczy ze bd konczyl to przyspiesz:D... musi skonczyc nie ma bata:D...:P obcaluj mu go to zobaczysz jak skonczy hehe...xD

Gość Dżastinka112
:p

I w sumie to jescze bardzo podniecajace jest jak np... tak delikatniej niz jak potrafisz:D hehe... muskaj go po jadrach tak jezdzij:D... mmm...

Gość Dżastinka112
nO DOBRA.. A CO WAS CHŁOPAKI PODNIECA JAK DZIEWCZYNA WAM ROBI? ODRAZU MÓWIE ŻE OPRÓCZ ROBIENIE LODA ITP. ;)

Dziecko idź Ty do książek, uczyć się, a nie zgłębiasz tajniki pożycia seksualnego na forach.. Jak ty chcesz seks uprawiać nie posiadając wiedzy tak...oczywiście oczywistej? Gumek nie zapomnij, bo się czymś zarazisz i wrócisz na forum z płaczem.. Mam nadzieję, że Twoje potomstwo będzie zdrowo dorastać ;]

Gość Dariecco
wlasnie to ze robi :D

Gość Dżastinka112
dO urzeczona ironia: WEŹ SPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHA moze pedzio xD:D...xD Nie no ale na powaznie to co nam trzbea?...przeciez nie duzo haha...xD

Hju dziewuszko, toś mi pojechała, doprawdy. Ja się dziwię, że Twój "partner" się z Tobą zadaje. Zupełny brak klasy i jakiegokolwiek taktu. Już nie wspomnę, że jesteś gówniarą ;)

Gość Dżastinka112
PHI.. DOBRA ;( KURWA DZIEKI ZA TAKIE ODPOWIEDZI.. nARA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZWALCIE SOBIE TO MOŻE POCZUJECIE SIĘ LEPIEJ ;P

Moze go nie podniecasz xD:P...(nie no nie bd Cie dobijal) nie zajmuj sie tylko ejgo sprzetem ale tez reszta ciala:D

Gość Dżastinka112
HEHEHE :d GDYBYS TY TAKŻE MIAŁA KLASE.. BYS NIE URZĘDOWAŁA NA TEJ STRONIE.. ALE CÓZ.. PEWNIE PO TYCH PYTANIACH I ODP.. ROBISZ SOBIE DOBRZE.. GRATULUJE! :)

Gość Wi kipedia
Jeszcze raz powtórzę:Dżastinka to potoczna dziewczyna;)

Gość seriously
Autorko, nie obrażaj i nie bluzgaj za niepochlebne komentarze. Skoro pytasz o takie rzeczy to znaczy ze nie jesteś jeszcze gotowa na seks. Ja rozumiem że teraz młodzież szybko dorasta ale bez przesady. Naprawdę zainwestuj w naukę i wiedzę to się w życiu opłaci