Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik_desperat

Jak wygląda seks z gumowa lalą, próbował ktoś? i czy przestanę być prawiczkiem?

Polecane posty

Gość gość
Będziesz jej śpiewał: "Plastikowaaaa biedronkoo, ty mooja kochana, zostań moją żonką..." :D

Gość gość
Będziesz jej śpiewał: "Plastikowa biedronko, ty moja kochana, zostań moją żonką..." :D

Kiedyś byłem na basenie, jak jeszcze byłem dzieckiem, teraz nie chodzę. W szatni na wf też się na początku krępowałem, ale później mi ten lęk minął, bo przecież każdy się tak przebierał. Tak na prawdę to mam od zawsze takie uczucie.

Gość fifurifu
Hahahahaha 16:34 :D

Gość gość
pajacu juz gumowa lale masz ?

Gość gość
Jednak za kozy sie zabierasz? :D

Gość gość
ehhh i przemysł gumowy ucierpi przez Was :D

Gość gość
Zawsze hodowcy kóz mogą skorzystać na tym :D

Gość gość
Widze ze wy nie jestescie istotami inteligentnymi.

Gość Mirmił
Jak lalka jest dobrze nadmuchana to zakładasz gumę i jedziesz. Jest całkiem spoko ale pamiętaj że to substytut i najlepiej jest kochać żywą kobietę...

Gość gość
Dokladnie jak wyzej. Jak chcesz przestac byc prawiczkiem to lepiej wybierz zywa lale, a nie gumowa. ;)

Gość gość
Kurcze prawie 2,5 roku mineło kiedy tu pisałem, z ciekawości zajrzałem czy znalazł się tutaj ciekawy wpis

Gość gość
"Z dziewczyną to się wstydzę, ale gdybym wiedział, że to jest prawie tak samo, to już bym znał uczucie jak to jest robić z prawdziwą dziewczyną" Nie jest to samo, i to nawet jeśli twoje pytanie dotyczy tylko na sexu. Bo sex jest tylko formą masturbacją bez bliskości czułości i emocjonalnej więzi jaka łączy mężczyznę i kobietę. Z gumowa lalą tego nie masz, i nawet jeśli kupisz sobie najdoskonalsza sztuczna pochwę to będzie tylko gadżet do masturbacji który dostarcza tylko przeżycia trochę inne niż masturbacja ręką ale nie wiele lepsze. Bo odczucie z kobieta są więcej niż 1000X wspanialsze. Dobry sex nie istnieje sam w sobie ale jest częścią i zwieńczeniem bliskości radości i pożądania wpisanego w miłość. Może jesteś jeszcze młody i nie doceniasz tego ale jeśli jesteś wrażliwym człowiekiem to przekonasz się sam że mam racje. Dla jasności jestem facet, mam 37lat.

Gość gość
Nawet jakbyś doszedł do perfekcji w dymaniu gumowej lalki i dymał ją cały dzień bez wytrysku, to przy pierwszym razie z prawdziwą kobietą i tak skończysz po paru minutach. Po prostu wrażenia są takie, że prawiczkowi się nie wytłumaczy. Pochwa żyje swoim życiem, ale te słowa nabierają sensu po pierwszej penetracji ;)