Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Znacie sposob aby nie spać???Kawa,sejsa nie pomaga!!!!RADA

Polecane posty

Gość brymmm :)
musze cie zmartwic ale moi rodzice sa tylko po zawodowce ale dziekuje ze myslisz o mnie jak o dziecku prawnikow I jeszcze jedno kodeks to tylko kwintesencja prawa z nieog nie nauczysz sie funkcjonowania instytucji prawnych bo do tego potrzebne sa ksiazki i ustawy Jeszcze nikt nie zdal egzaminu uczac sie tylko kodeksu :):)

Gość wiec znam kilka studenckich
metod ;) Pisze poważnie, ale nie musisz ich użyć 1. Robisz kawę parzoną z 10 łyżeczek kawy, zalewasz i s"pijasz"/"zjadasz" tylko piankę z góry (niby tam osadza się kofeina) 2. Rozkruszasz dwie tabletki Plusz Active musujące i wciągasz proszek nosem działa o niebo lepiej niż jakbyś wypiła te dwie tabletki rozpuszczone w wodzie 3. EKSTRAMALNE Nasączasz tampon redbullem i wkładasz do odbytu - nie zaśniesz całą noc (tego nigdy nie odważyłam się spróbować, ale mój współlokator tak i spokojnie uczył się całą noc) 4. syrop Tusipect + kawa, ale chyba już jest na receptę Powodzenia

Gość brymmm :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i naprawde malo wiesz wszyscy moi znajomi dzieci ludiz po szkolach srednich dostali sie na aplikacje i robia ja bez plecow i bez zalatwiania Wiec zanim sie wypowiedz lepiej poznaj temat ktory jest przedmiotem rozmowy

Gość fuksja_purpurowa
tussipect jest juz tylko wylacznie na recepte i zwłaszcza w sezonie sesyjnym nikt Ci go raczej nie sprzeda ;) a moze hylorin na katar? takie psikadło, zawiera pseudoefedryne ibuprom zatoki albo acatar w tabletkach

Gość fuksja_purpurowa
kurde. xylorin (jakos tak), a nie hylorin ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dobra brym srym juz sie nie produkuj:) Nie no wlasciwie to moge sobie to zalatwic bo mam farmaceutke i znajoma lekarke:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
od jutra zaczynam wszystkiego probowac zobaczymy czy mi pomoze:)dzieki wielkie za rady:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
od jutra zaczynam wszystkiego probowac zobaczymy czy mi pomoze:)dzieki wielkie za rady:)