Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen84

Filtry na twarz a super blada cera

Polecane posty

Gość madlen84

Hej wszystkim filtromaniaczkom! Pod waszym wplywem jakies 6 miesięcy temu sama zaczełam stosować filtry. Rzeczywiście widzę dużą różnicę w kondycji mojej cery-mniej wyprysków ( ale to chyba akurat bardziej przez to ze przestalam stosowac wszystkie mazidla typu fluidy pudry), mniej przebarwień, jednolity koloryt - hmmmm... no właśnie- czy to wogóle można nazwać kolorytem:)))) jestem biała jak sciana. A tu lato idzie.... jednak skóra opalona wygląda zawsze bardziej zdrowo i seksownie. Moj chlopak narzeka zebym sie cos opalila by bylam ladniejsza jak mialam bardziej ciemną skóre i ze wygladam jak trup. A wy jak sobie radzicie z tym problemem? I jak zachowujecie sie na wczasach ? W sumie wyjazdy w cieple kraje= lezenie plackiem i prazenie w sloncu, no i okazja zeby zlapac fajna opalenizne. Ale znowu szkoda tak po prostu zaprzepaścić pol roku codziennego smarowania filtrami. Ciekawa jestem jakie wym macie podejscie do tego?

Gość alissssse
Nie leżę plackiem i nie niszczę sobie skóry na słońcu. Jak już idę na plażę to po to, żeby popływać, pograć etc. Na twarz, szyję i dłonie zawsze filtr 50+, na resztę ciała 30. Jak chcę być "opalona" to używam samoopalacza.