Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komorBWW

Jesli dla mezczyzny kurs prawa jazdy trwa 30h to dla kobiety powinien 60h

Polecane posty

Gość komorBWW

minimum

Gość kawka ja
pierdolenie o szopenie! szowinistyczne swinie :P

Autorze pieprzysz głupoty,znam nie jedną babkę lepiej jeżdżącą od faceta. Nie ulegaj stereotypom :classic_cool: Zgodzę się,że lepsze predyspozycje do prowadzenia samochodu mają faceci, ale bez przesady. P>S Nie raz spotkałam faceta który zachowywał się jak pizda na drodze

Gość Cicho baby
kawka - jeździsz jak baba. Pewnie jak parkujesz, to zajmujesz trzy miejsca postojowe. Wredna feministka.

Gość Cicho baby
Kamecha Popieram, samice to idiotki i beztalencia A powtórzysz to swojej dziewczynie, jak na imprezie będziesz chciał walnąć parę piw?

kamecha dziewczyne hahahah kto by zechcial takiego uzaleznionego od kafeterii stuleja

idealna dla niego dziewczyna to taka ktora nie mowi nie oddycha i mozna ja latwo schowac w szafie juz wiece co mam na mysli:classic_cool:

Gość Cicho baby
Nie mówcie, że nie ma bo zawsze może mieć i może z nią pojechać np. na grila. No i co wtedy? Powtórzy i wraca na piechtę, czy siedzi cichutko?

Gość Cicho baby
lubie jak wieczorem w parku stojac po kwitnacym dębem motorzysta w skórzanym kombinezonie zapina mnie ochoczo w czekoladowe oko

Gość kawka ja
hyhyhyhyhyy :D:P

"Jesli dla mezczyzny kurs prawa jazdy trwa 30h to dla kobiety powinien 60h" zapomniałeś o instruktorkach nauki jazdy :classic_cool:

Gość Cicho baby
cukierasekk "Jesli dla mezczyzny kurs prawa jazdy trwa 30h to dla kobiety powinien 60h" zapomniałeś o instruktorkach nauki jazdy cukierasku, nie mędrkuj nam tutaj, bo nie potrafisz wymienić nazwisk choćby trzech kobiet jeżdżących w sportach motorowych.