Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodziutka szczuplutka

Moje ZŁOTE myśli i AFORYZMY na każdy cudowny dzień!!!

Polecane posty

Każdy znajdzie coś dla siebie: - Ja Nie Jestem Juz Dziewicą A Mój Chłopak Jest Prawiczkiem HAHAHAHA - Moje rzycie jest beznadziejne ;( Tomuś jesteś calym mojim rzyciem! - Bardzo cię kocham Misiaczku :* dzięki tobie cały mój świat obrócił się o 360 stopni - kończe ze zdradami, jutro ostatni raz go zdradze bo go kocham - Byłam Na Dysce - ALe Fajnie. Condomy Sie Skończyły :( - Zerwałam Z Moim byłym Bo Powiedział Że Nie lubi Błyszczyka! :[ - rzyły sie tnie w zdłósz, czy szeregowo? ;( - Kocham Cię Tomeczku :* Mój pies się znów obsrał ;/ - Mój Chłopak To Idiota, Kocham Innego, Ale Go Też Kocham :* - Nieprawda Że Tokio Hotel To Geje! Bill uprawia anal z girlsami, kocham GO! - Kocham Cię, jesteś moim życiem, ale już wypierdalaj! :* - Życie Jest Takie Brutalne! Ułamałam Paznokć! Chce Umrzeć - oczy jak gwiazdy, twarz jak ze snu.. :* | ty bucu ! :/ - na paznokciach u p.Lucynki... pozniej...sama nie wiem osiedle albo cos - Qrwa WEEKend w domQ:( JEBAĆ STARYCH / jutro dzien Mamci:* - Solareczka--> Tipsiorqi --> Balejażyk--> Sauna--> Masaż--> Ty. Kocham cię Bejbe - Jest u mnie Nika... :D:D:D :* No i w dodatku ona to napisała... :D - PrZeZ MóJ oGróD PrzEshedŁ ShaTaN RoZsieWająC BóL i SMuTeK - ...:::ŁAZIENKA...ŻYLETKA...KRAN.....IDE BO MAM PLAN:::...:(:(:( - podjelam ostateczna decyzje:jeszcze sie zastanowie JeBaC "MaGbEtA" i TyCh "ChLoPoW" !:/

Gość jestem pod wrazeniem

Rośnie nam nowe pokolenie pisarzy! 🖐️ Jesteśmy dumni z młodzieży, jesteście przyszłością polski!