Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaspana i wystraszona

kto przetlumaczy sen?

Polecane posty

tylko prosze nie z sennikow z neta, bo te czytalam:P snilo mi sie, ze rusza mi sie zab, wyjelam go, bylo troche krwi, potem czulam, ze rusza sie nastepny, tez go wyjelam (bylo trudniej). Pozniej, gdy sie pochylilam na reke zaczely mi sie wysypywac z buzi zeby, wszystkie z gory. Nie bylo krwi, czulam dziasla, ale bylo mi tak wygodnie, jkby zeby byly. Pomyslalam we snie, ze musze isc do protetyka, zeby zrobic nowe i sliczne, ale nie wiedialam skad wziac pieniadze.

zeby mam zdrowe zla wrozba dla zdrowia mojego czy kogos z rodziny?

corka ma ospe, mama chore nerki, siostra wczoraj miala biopsje robiona moze to odzwierciedlenie tego?

dzieki za pomoc:)

moze jeszcze komus sie przyda, bo z tego co wyczytalam, zeby to nie tylko smierc i choroba:)

To proste. Ten sen znaczy że jak się zarejestrujesz z poniższego linka to wygrasz na odlotku laptop :D

Hej zaciekawił mnie Twój sen,bo widzisz interesuję się znaczeniem snów i myślę że Twój oznacza to iż boisz się stracić kogoś bliskiego np.członka rodziny ukochanego a nawet tego że nie osiągniesz wymarzonego celu,boisz się również że jeśli stanie się coś czego się obawiasz to z nienacka posypie się wszystko. Mam nadzieję że przekazanie tego snu się nie spełni.:)