Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanianka84

Jaka muzyka w trakcie obiadu?

Polecane posty

Witajcie, Zastanawiam się jaka muzyka powinna lecieć w tle podczas obiadu , jeszcze przed pierwszym tańcem, który rozpoczyna oficjalnie zabawy na parkiecie. Nasze wesele poprowadzi orkiestra, ale myślę, że grać zaczną dopiero od pierwszego tańca. Wcześniej chcemy puścić z CD jakąś ładną elegancką muzykę może w stylu Michael Buble ? Macie jakieś pomysły?

I tak nikt nie zwróci uwagi. W czasie obiadu jest straszny rozgardiasz. Więc puść co lubisz.

Gość ojka bojka
ma to jakies znaczenie?mi sie wydaje ze nie

podczas obiadu przewąznie chyba muzyki się nie puszcza...przynajmniej ja nie pamiętam, żeby na jakimkolwiek weselu grała melodia przy jedzeniu. WSzyscy sa wteyd skupieni na podawaniu sobie ziemniaków i sałatek i dopytywaniu się partnera jakie mięso chcesz, nikt na muzyke nie zwraca uwagi bo jest zamieszanie i lekki szum ;) a potem wszysyc chliptają i to miło, jak jest cisza przy jedzeniu :P słychac tylko stukot łyżek i siorbanie :P

Gość levarra
w czasie obiadu u mnie grał facet[bliski znajomy] na skrzypcach. Do tego chórek trzech dziewczyn ucharakteryzowanych na cyganki... i leciały kawałki z Księżniczki czardasza i nie tylko... A po obiedzie już normalnie grał zespól...

Gość aguska 26
slyszalam ze niektorzy biora wlasnie skrzypce,aby przygrywaly do obiadu.Wtedy sie gra jakies walczyki itd.Z tego co slyszalam bardzo fajnie to wszystko wychodzi.Osobiscie nie mam zadania na ten temat.

Gość sammer
ja bylam na takim weselu gdzie facet gral na skrzypcach w trakcie posilku iszczerze nikt na niego nie zwrocil uwagi dopiero jak ogladalismy film z wesela zauwazylam ze ktos gral na skrzypcach uwazam to za strate czasu i myslenie jaka puscis muzyke ludzie i tak nie zwroca na to uwagi

Gość jak najbardziej u mnie
bedzie leciala muzyka powazna, nieglosno tak zeby mozna bylo rozmawiac, niewyobrazam sobie innego rodzaju muzyki, ale musi byc cos w tle

Gość miss skalpela
ja bym postawiła albo na jakąś chillout-ową albo instrumentalną. Domyślam się, ze nikt podczas obiadu nie będzie zachwycał się muzyką, być może nikt nawet nie zwróci na nią uwagi. Muzyka ma być tłem, więc niech będzie spokojna, odpręzająca, zeby gościom kotlet nie stanął w przełyku ;)

Witam, też jestem zdania, że najlepsza jest muzyka poważna, spokojna, odprężająca, nie przeszkadzająca w rozmowach. Mężczyzna grający na skrzypcach - efekt ciekawy przy oglądaniu kaset, bo podczas wesela rzeczywiście mało kto zwraca na to uwagę... :)