Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sily juz

co zrobic by miec wiecej energii??

Polecane posty

Gość nie mam sily juz

codziennie wstaje z niechecia, nic mi sie nie chce, jestem ospala....zero energii, wrazenie jakbym miala z 90 lat.....i tak od dluzszego czasu, kilku miesiecy. Moze jakies witaminy albo sama juz nie wiem....cos poradzicie na moje nic nie chcenie sie??:-)

Gość syfrant zielonka
zaadoptuj ze dwoje dzieci z domu dziecka. z chorobą sierocą. następnie załóz im na plecy generatorek prądotwórczy , by swymi ruchami wytwarzały energię.

Gość nie mam sily juz
ciezko to widze....bo z reguly wole sport na siedzaco:P

kazdy wie ze najgorzej to sie zmusic :D po tygodniu dwoch, na pewno zauwazysz roznice ja wystarczy ze pojde na silownie co 2 dzien i po tygodniu juz mi lepiej (nie liczac zakwasow itd:D)

Gość Malwina870
Myślałyście może o tym, by wziąć ten nowy suplement Vigor UP. Wydaje się dość ciekawy pod względem składu.

Gość gość
tez tak miałem a teraz jest ekstra, nie ważne o ktorej się kładę wstaje 4-5 rano i full energi i nadmieniam, że nie jestem specjalistą od zywienia sportu i innych po prostu wypróbowane na sobie: codziennie kilka miniut trzeba się poruszać jak mam chęć i czas to trochę pobiegam albo wieczorem albo wstaję pól godziny wcześniej czyli 4-5 i krótki bieg, jak mi się nie chce to chociaż jakieś brzuszki pompki, następnie rano po umyciu obowiązkowo bardzo zimny prysznic cięzko było się przełamać ale udało się, zywienie trochę witamin warzywa owoce, ryby, ciemne pieczywo, soki aczkolwiek ja nie przesadzam bo jestem na maksa "mięsowy" , jakieś witaminy z żeńszeniem i ogólne, rano szklanka wody , dopiero kawka, rano porządne sniadanie-zawsze, najlepiej obrać sobie cel i do niego dążyć ze wszystkich sil to daje zapał na maksa, no i oczywiście sporo seksu (przynajmniej w moim przypadku) i to wszystko co robie i powiem Tobie, że mam koło 40 stki i jak koledzy z pracy (23-33 latkowie) dzwonią o 22 w jakiejś tam sprawie i mówią , że są padnięci to ja się z tego śmieję bo ja bym jeszcze góry poprzenosił, analogicznie rano wszyscy przy biurkach śpią to ja mogę góry przenosić. I śpię dosyć krótko, jedynie co to raz w tygodniu chodzę troszkę wcześniej spać ale tylko raz, a tak to minimum 24 a wstaję jak napisałem 4-5, dzisiaj np. o 5 tej. Nadmieniam, że palę papierosy i dosyć czesto pije alkohol. TAKŻE WIELE NIE POTRZEBA ABY BYĆ RANNYM PTASZKIEM I GÓRY PRZENOSIĆ. Tak na marginesie mam żonę ok.14 lat młodszą i wysiada przy mnie z wytrzymałością pod wiekszością względów(nie mam na myśli tylko seksu) także trochę zmian i do dziela powodzenia

Gość gość
acha piję jeszcze codziennie tran

Gość gość
jest na YouTube wykład ewy dąbrowskiej co jeść by być zdrowym

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś wybrać się do jakiegoś SPA autorko topiku!! Też czułam się podobnie do ciebie. A będąc wczoraj z kolegą w jednym z takich obiektów SPA na śląsku. Moje dolegliwości i złe samopoczucie przestały mi dokuczać. Pobyt w saunie czy w jakuzzi oraz popływać sobie w basenie znakomicie regeneruje siły człowieka. Szczególnie gdy uczęszcza się na seanse parowo zapachowe.