Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedytka

Solarium nie działa

Polecane posty

Może ktoś mi w tym doradzi. Byłam ostatnio dwa razy po 5 min w solarium i nic. Boję się, że nic się nie opalę. Już kiedyś tak miałam. Chodziłam do solarium i chodziłam, a efektów nie było. Nie chcę aby było tak i tym razem. Szkoda mi wtedy kasy wydawać. Może ktoś się zna na tym i powie mi, jak często blondynka o jasnej karnacji powinna na to solarium chodzić aby była opalona. Oczywiście nie chcę przesadzić i być pomarańczowym człowieczkiem. Lecz lekka opalenizna się by przydała. Może są tu jakieś stare wyjadaczki w solarium i coś mi doradzą?:P

Gość Możliwe, że lampy w solarium,
w którym byłaś są stare i do dupy. Zmień solarium i pójdź znowu na 5 lub 7 minut.

Hmmm, z tego co czytałam w necie to wszyscy zmieniają solarium. Problem polega na tym, że te lampy ponoć były niedawno wymieniane. Dodam jeszcze, że ostatnio jak poszłam na 5 min na turbo to wieczorem byłam mocno czerwona na brzuszku... ale rano już nic.

A ja nie chodzę na solarium bo średnio podoba mi się kolor opalenizny jaki jest po tym. Raz na jakiś czas idę, ale to tylko przed większymi imprezami typu wesele, sylwester itp. I tylko ze dwa razy żeby nie być bardzo blada

Gość Sekrety_Serca
Bo efekty widać trochę później. Chyba nie myślisz, że po dwóch seriach po 5 minut (nie wiem jaki był odstęp między wizytami) będziesz opalona. I fakt, być może lampy są już słabe. Czasami kartki pt "nowe lampy" wiszą miesiącami :) Możesz też użyć jakiegoś fajnego przyspieszacza, (od siebie polecam mleczko kakaowe w sprayu z ziaji) I jeszcze Ci dodam, że jak pierwszy raz poszłam na solarium, kompletnie nie wiedząc gdzie i na ile... to trafiłam na takie łóżka, które nie opalały w ogóle! Podobno brązujące... Przez dwa miesiące chodziłam i nic :D

Hmm... no w sumie racja... po 2 seriach mało będzie widać. Niby są 3 rodzaje łóżek: słabe lampy, mocniejsze i tzw turbo. Ostatnio jak byłam na tym turbo to rzeczywiście wieczorem mnie brzuszek piekł. Boje się tylko, że znów efektów nie będę widziała tak jak kiedyś chodziłam. Byłam chyba z 20o razy i nic. No ale zobaczymy... A to mleczko z ziaji mniej więcej w jakiej cenie jest?:P Dzięki za odp.

Gość Sekrety_Serca
Coś koło 10 zł kosztuje, także wg mnie jest to przyzwoita cena, zwłaszcza, że efekt jest całkiem niezły :)