Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pękata chce być chuda

Chcę schudnąć w 2 miesiace. Waże 68... a chciałabym 40. Co robić??? Pomocy!!!!!

Polecane posty

prosze pomóżcie.... jestem wysmiewana ze swojej tuszy... mam 160cm wzrostu.... Pomożcie... Czytałam że można schudnąć w 2 miesiące... prosze doradzcie.... Chłopak nawet powiedział, że byłabym zajebista... gdyby nie te baleroniki na brzuchu i nogach.... Przeryczałam cały tydzien... Nie chce już tak żyć... Rodzina sie mnie czepia, ze jestem gruba... Co mam robić? Nie chce tego znosic... strasznie mi przykro i smutno... jaka dieta? jakie cwiczenia.... Błagam... Chcę być ładna i szczupła. Poradzcie coś... Tyle dziewczyn schudło... Pomocy:(:(:(:(:(

chcesz szybkiego efektu => dieta 13-dniowa (tracimy od 7-20kg), ja zrzuciłam 8 kg:) trwały efekt? dieta niełączenia - zajebista!!! tylko musisz jej cały czas przestrzegać;) wpisz te hasła w necie i sobie znajdź;) powodzenia;)

A co t za diety? Ta 13-dniowa? Powiedz proszę :)... A masz linki do topików? Z checia bym sobie poczytala i moze tez dolaczyła:) ps:dziekuje bardzo :)

ta 13dniowa nazywa się "kopenhaska" wpisz to hasło w necie; je sie przez 13 dni tylko to co napisane w diecie, nic poza tym! efekt murowany! i tylko 13 dni:) zadnych cwiczen, nawet niewskazane; gorzej jest utrzymaniem efektu, bo zakonczeniu diety jest szał jedzenia, ja tak mialam:)

bardzo wdzieczna jestem :) a słuchaj... mogłabys mi wkleic jadłospis? :) najlepiej tych najskuteczniejszych diet. bo mi internet szwankuje;/ myślisz ze JA schudne na tej diecie? :(.... straciłam nadzieje... grubas ze mnie okropny.... ze ja tego wczesniej nie widzialam

a co ze skórą? nie zrobi sie obwisla? a celulit? miałaś z tym problem może? :( stosowalas balsamy?

Dieta Kopenhaska Jadłospis Dieta Kopenhaska DZIEŃ 1, 8 Śniadanie:1 kubek kawy, 1 kostka cukru Lunch:2 jajka na twardo, gotowany szpinak , 1 pomidor Obiad:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną Dieta Kopenhaska DZIEŃ 2, 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Lunch:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną Obiad:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego Dieta Kopenhaska DZIEŃ 3, 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka Lunch:gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Obiad:1 plaster szynki, 2gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną Dieta Kopenhaska DZIEŃ 4, 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, Lunch:tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny Obiad:sałatka owocowa,2-3 szklanki jogurtu naturalnego Dieta Kopenhaska DZIEŃ 5, 12 Śniadanie:duża tarta marchew z cytryną Lunch:duża chuda ryba Obiad:1 befsztyk, sałata i brokuły Dieta Kopenhaska DZIEŃ 6, 13 Śniadanie:kubek czarnej kawy, kostka cukru Lunch:kurczak, sałata z olejem i cytryną Obiad:2 jajka na twardo, duża marchewka Dieta Kopenhaska DZIEŃ 7 Śniadanie:kubek herbaty bez cukru Lunch:kawałek chudego grilowanego mięsa Obiad:NIC

Dieta Kopenhadzka jest dietą ekstremalną - tzw. dieta ostatniej szansy, trzynastka. Stosuje się ją przez 13 dni i tylko 13 dni. Nie wolno stosować jej dłużej, gdyż na pewno źle to się odbije na naszym zdrowiu. Nie można jej stosować częściej niż raz na dwa lata. Bardzo ważne jest by nie złamać zasad diety i ściśle trzymać się opracowanego jadłospisu. Zatem jakikolwiek batonik czy piwko może całkowicie zniweczyć naszą dietę. W trakcie diety można schudnąć od 4 do 8 kg, sama więc oceń czy efekt wart jest tych 13-stu dni poświęceń i wyrzeczeń. By łatwiej przejść przez rygor diety poleca się picie ok. 2l płynów dziennie (można z dodatkiem cytryny czy natki pietruszki) - poprawia trawienie, wypełnia żołądek - daje nam uczucie sytości. Dieta Kopenhaska składa się tylko z trzech posiłków dziennie: śniadania, śniadania II (tzw. lunch) oraz obiadu. Można zamieniać lunch z obiadem - pod warunkiem, że będą to miało miejsce tego samego dnia. Po zakończeniu diety kopenhaskiej należy kontynuować dietę niskowęglowodanową, a przynajmniej wykluczyć potrawy z białej mąki i cukier. Dieta Kopenhadzka zmierza do zmiany przemiany materii, co prowadzi do tego, że po 13 dniu możesz jeść normalnie bez obaw tycia przez pierwsze dwa lata. Jeżeli dietę przeprowadzisz rygorystycznie, zgubisz nadmiar tłuszczu (7-20 kg). Jeżeli podczas kuracji wypijesz lampkę wina, piwo, zjesz słodycze albo żujesz gumę do zucia, jesz dodatkowe jedzenie, to przerywasz kurację od razu i w związku z tym ginie efekt.

Gość i TAK ZOSTANIESZ
NA ZAWSZE GRUBA::::

o dziwo nie mialam problemow ze skora:) moze to byc kwestia indywidualna ale tez istotny wplyw ma na to wypjana ilosc wody, a w tej diecie bardzo duzo sie jej pije, ja pilam 3 litry dziennie

A czy zamiast tego befsztyku można zjeść jakies inne mieso np. szynke? a zamiast kawy zwyklej, zbożówkę? bo ja mam zawysokie cisnienie po kawie i ogolnie nie najlepiej sie czuje:( a teraz to juz calkiem zalamana jestem swoim wygladem:(

A jest jeszcze dieta na której podobnie sie chudnie? :)

Gość jest taka dieta
nazywa się "zdrowe żywienie i sport". nie jest często stosowana, bo wymaga pracy i myślenia a wyniki nie przychodzą tak szybko. z drugiej strony- daje trwałe rezultaty i teraz pytanie: chcesz schudnąć szybciutko i równie szybko przytyć, czy wolisz tracić na wadze powoli ale na trwałe

musi byc plaster wołowiny surowej, chdzi tu o specyficzność tegoż mięsiwa, przyrzadzić sobie mozesz dowolnie, aczkolwiek gotowana jest wstrętna, ja smażyłam:/ nie wiem jak z tą kawa, jak tam sobie chcesz.. sproboj zamienic.. aczkolwiek wydaje mi sie, ze musi byc naturalna rowniez ze wzgledu na jej specyficzne walsciwosci, m.in. zawartosc kofeiny, ktora ma takze wlasciwosci odchudzajace i antycelullitowe

chce schudnac i nie przytyc. nawet jakbym miala wazyc 50 kg za 2 miesiace... chce schudnac.. nie musze od razu 40 wazyc:) chce cokolwiek zgubic. i udowodnic ze nie musze byc grubaska:(

Gość jesteś tak leniwa
jesteś tak leniwa że nawet Ci sie nie chce .w gogle wpisać nazwy diety a ćwiczyć zamierzasz?

tak zamierzam. to ze mam problemy z laczem nie znaczy ze leniwa jestem :)

Gość jest taka dieta
jeśli zakładasz, że w 2 miesiace schudniesz 18 kg. to zapomnij o zdrowej diecie. zdrowe chudnięcie to 3-4 kg na miesiąc. nie rozwalasz wtedy metabolizmu, nie masz problemów ze skórą i ogólnie- zdrowia sobie nie psujesz.

Gość *maloootka*
pękata chce być chuda - ja od wczoraj zaczelam dietce AA i dzisiaj mam juz o 1,4 mniej :) takze dziala!!! a to najwazniejsze :) moze sie do mnie dołaczysz?

Gość *maloootka*
Wyglada tak: 10.oo - pomidor, 50 g topionego serka o dowolnym smaku, kawa bez cukru 12.oo - pomidor, jajko 14.oo - jabłko 16.oo - 200 g chudego białego sera, pomidor 20.oo - lampka czerwonego wytrawnego wina Jemy to samo przez 5 dni w tygodniu, natomiast w weekendy to na co mamy ochote ale nie przekraczając 1000 kcal

Gość jesteś tak leniwa
pękata chce być chuda tak zamierzam. to ze mam problemy z laczem nie znaczy ze leniwa jestem Nie wiem z czym tam masz problemy ale Mychacha wyraźnie podała Ci nazwy diet i poleciła wpisać w gogle,tyle że Tobie trzeba podać na tacy cały jadłospis:O najlepiej jeszcze jakby ktoś za Ciebie dietę przeszedł:O

oczywiscie z chcia sie dolacze :) lapie sie kazdego mozliwego sposobu. Co to za dieta?

dziekuje :***************** nie czepiaj sie :D niektore strony mi nie wchodza bo internet sie spowolnil. a nie wiem czemu.. "strona wygasła"... nie musisz mi dokucza... dosc zdolowana jestem. i wiem ze gruba swinia ze mnie!:(:(:(:(

ta dieta jest fajna :) *maloootka* - ile mozna na niej schudnac? :) od jutra z nia ruszam :D:)

tylko zamiast wina o 20:00 :O to ja lepiej o 18.00 zjem cos innego chocby wafla ryzowego :D

Gość *maloootka*
wiesz wyczytalam ze w miasieac nawet 15 kg mozna schudnac ale w to mi sie nie chce wierzyć :) tzn jesli ktos przed dieta jadł duzo kcl w ciagu dnia to spora zmiana bo na tej dietce jest 500 moze troszke wiecej,wiec małoooo!

Gość *maloootka*
mnie tez zalezy na szybkim schudnieciu wiec mozemy sie wspierac razem ;)

jasne :) a ile wazysz i mierzysz *maloootka* ?

Gość *maloootka*
diete zaczelam z waga 63,4 a mam 160 cm wzrostu.chce scudnac 10 -15 kg :)