Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stawberry

Ile schudne w miesiąc na diecie 500 kcal + A6W ?

Polecane posty

Gość Stawberry

Za miesiąc jede do Chorwacji , muszę schudnąć! ;D Mam 19 lat i niestety 8 kg nadwagi buu nienawidze tego brzucha ;D Ile schudne na diecie 500 kcal z ćwiczeniami z A6W, kilkoma od siebie, 2 razy w tygodniu 30 minutowy jogging albo dłuższy spacer, codzienna jazda na rowerze :) Nie piszcie mi o żadnym efekcie jojo ani że ta dieta to zabójstwo jak nie macie nic innego do powiedzenia to nie piszcie ;p

Gość jak będzie to wszystko
razem wzięte to 10 kg w dół na bank, a może i więcej

Gość pani jelito
jeżeli będziesz się tego dobrze trzymać to na pewno zejdzie ci ta nadwaga, ale jesteś pewna że wytrzymasz na tak drastycznej diecie?

Gość Kkkkikkkkaa
Przy 500kcal i ćwiczeniach fizycznych dobrze będzie jak przeżyjesz:P Idź lepiej do dietetyka po poradę, a jak już musisz sama to ogranicz się do 1500kcal i ćwiczeń.

Gość Oiuytrea
500kcal to nawet bez ćwiczeń jest samobójstwem. A ćwicząc przecież potrzebujesz więcej energii. Ktoś wyżej dobrze napisał, 1500kcal jest ok. Ogranicz węglowodany, nie jedz kolacji, jedz tylko ciemne pieczywo, dużo warzyw i owoców i pij dużo wody i zielonej herbaty. I lepiej się nie głodzić! Jak będziesz bardzo głodna, lepiej zjedz coś lekkiego, np. jabłko albo jogurt (choćby miało to być nawet o 23.00), nie utuczysz się, a przynajmniej unikniesz napadów jedzenia.

Gość kukunia
'W Polsce średnie dzienne spożycie kalorii na 1 mieszkańca wynosi 3301 kcla'

Gość Oiuytrea
Ponoć skuteczna jest dieta kopenhaska, ale ona jest bardzo restrykcyjna (chociaż lepsza na pewno niż 500kcal). Możesz spróbować.

Gość Oiuytrea
Z tymże przy kopenhaskiej powinnaś raczej zrezygnować z biegania.

Gość Oiuytrea
Strasznie się utuczy od jabłka, jabłko ma 50kcal. Po prostu bomba kaloryczna, buahahaha

Gość Oiuytrea
Ja tam kopenhaskiej nie stosowałam, więc nie wiem jak dokłądnie działa, ale słyszałam o niej dobre opinie. Mogę się jednak mylić.

Gość kukunia
pierdziele taka zabawe, wystarczy ze sie napije to juz mi pol kilograma skoczy:P

Gość asdasdasdsdasda
Pytanie powinnno brzmieć ile przytyję po takiej diecie

Gość Oiuytrea
W życiu nie widziałam osoby, któa utyła od jedzenia jabłek wieczorami (mówimy o jednym jabłku, a nie o dziesięciu). Owoce ogólnie są lekkostrawne i zdrowe (może opróćz bananów, któe są dość kaloryczne) i nic się nie stanie jak się zje jedno wiecozrem, choć to węgle. Gorzej, gdyby zjadła kanapkę albo co gorsza batona.

Gość jabłkowy padlinożerca:D
ja tyję od jabłek :(

Gość karrrrramba
Bo pewnie żresz oprócz tych jabłek słodycze i tłuste kiełbachy, albo hamburgery z maca. A potem gadasz, że utyłeś od jabłek:D

Gość jabłkowy padlinożerca:D
polecam indeks glikemiczny:D nie źre tyle , tak już mam:D