Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onawarszawska

TAtuaż z HENNY

Polecane posty

Gość onawarszawska

mam pytanie odnośnie tatuaży z henny. Jak się go wykonuje? czy mogą się pojawic skutki uboczne, alergie itp. Czy widac, że to z henny czy wygląda na prawdziwy? Ogólnie wszytstko na tet temat.

Gość eee co by tu ...
znajomy sobie kiedyś robił... ponoć brzydko wyglądało jak zaczęło schodzić, nie równo nie pytałam o alergie, ale ludzie dziś na różne rzeczy mają pofarbuj włosy henna taka do włosów zobaczysz reakcję skóry. ale to masz wewnątrz... też kiedyś o tym myślałam, ale jak pomyślałam że mam sie kłóć i potem to zejdzie zdecydowałam się na tatoo :) pamiętaj że to decyzja na całe życie nie oszpeć się jakaś chałą !!!!!

Gość onawarszawka
przeciez jak sie robi tatuaż henna to nie trzeba sie kłóc....heh

hahahah dziewcze - jakie kłucie?! przecież to jest tylko zafarbowanie skóry, a z tego co się orientuje henna jest naturalnego pochodzenia (bynajmniej ta prawdziwa) - choć pewnie wrażliwa skóra może zareagowac uczuleniem :)

Gość eee co by tu ...
a mnie się wydawało że tak :( a to nie ciekawie musi wyglądać taka malowanka :( ale całe szczęście mam już stały :) !!!!!!!!!!

Jeżeli ktoś potrafi ładnie to zrobic to wygląda całkiem całkiem;)....choc nie oszukasz ze to prawdziwy stworzony w bólach :-D :-D

Gość onawarszawka
wiem, wiem, ale z daleka zeby na prawdziwy wyglądał.. A możę znacie jakieś inne metody i spodoby?

Gość onawarszawka
no wiecej na ten temat poprosze od osób co miały z tym stycznoścl;p;p

Miałam z tym stycznosc zanim zrobiłam na stałe,co chcesz wiedziec wiecej;alergie możesz dostac jesli masz wrazliwa skóre ,lub akurat uczulona jestes na henne,rysuje sie juz wiesz,z daleka wyglada oki,z bliska do kilku dni tez nawet nawet....ot cała filozofia:-O

Gość onawarszawka
ok. dzięks:) pozdro

Gość widiak
w denique robia teraz biotatuaze

Gość sugga
mialam kiedys na wakacjach na prawej łopatce-wzór był bardzo ladny ale tatuaz zaczął schodzic po 3 dniach i tak gdzies ze 3 tygodnie mialam po nim ślady.nie polecam.