Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tak sobie mysli

nie mam szacunku dla kobiet ktore uprawialy seks tylko dla samego seksu

Polecane posty

Gość znam taka5432
ee tamm chlopyyy. Bzdurzycie ze az przykro :D Zdradzaja bo faceta wczesniej nie mialy tylko do slubu z sexem czekaly i chca sprobowac jak to jest z innym chlopem . Ja nie bylam dziewica jak spotkalam swojego meza i teraz jestesmy szczesliwym malzenstwem i nawet nie mysle o tym zeby sie rozgladac na boki bo moj maz jest swietnym kochankiem. Niestety, moze sie wam to nie spodoba ale facet jak jest kiepski w lozku to bedzie mial rogi az do nieba . Kobieta zeby byc szczesliwa musi byc kochana i pieszczona a jak chlop jest pierdola to jej tego nie zapewni. Wy sie chopcy nie denerwujcie tylko uczcie. 👄

Gość znam taka5432
zatkalo was :D mozecie sobie zanotowac to co napisalam :)

Gość pytaczycz
ale gdyby kobieta naprawnę kochała mężczyznę, nie zdradzała by go

Gość znam taka5432
mozna naprawd kochac... ale kazdy jest czlowiekiem i ma swoje potrzeby... a jak facet nie ma w sexie doswiadczenia i umiejetnosci to tak wychodzi. Przykre ale prawdziwe. :(

Gość jejeje olaolaola
znam taka5432, ale dojebalas chlopom pokroju autora tego topiku. :D

Gość pytaczycz
nikt mi nie wmówi że zdrada to coś naturalnego nie pisze tylko o zdradzie kobiet, ale też o zdradzie mężczyzn gdyby moja kobieta niewiem jak była słaba w łużku, a bym ją kochał nie zdradziłbym jej

Gość znam taka5432
moze jetses wyjatkiem ale uwierz mi z kobietami jest inaczej. Jesli kobieta jest zle traktowana przez mezczyzne ale on robi jej " dobrze" w lozku to uwierz ze niegdy!!! od niego nie odejdzie. Ale jesli facet jest dla kobiety aniolem a w lozku nie jest dobry to pojdzie w dluga. Taka prawda

Gość pytaczycz
może wśród kobiet też są wyjątki

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
pytaczycz................ chooj tam z twoim luzkiem ,aby w lozu bylo dobrze :D

Gość pytaczycz
hahahahahahahaaahhhaaa ile masz lat?

Gość chłoppppppppp
do znam taka5432: jeśli naprawdę tak myślisz to bardzo nisko stawiasz kobiety a jeśli taka jest prawda to nie mam zamiaru być z rzadną, nie dlatego że jestem jakiś słaby czy coś takiego, ale dlatego że gdybym był kobieta zostawiłaby mnie

Gość do znam taka5432
a twoj maz mial wczesniej kobiety? a porzadna kobieta nigdy nie zdradzi,bo kazda kobieta ktora zdradzila to kurwa, gowno i wycierucha

Gość do znam taka5432
jestescie prymitywne, skoro potraficie byc z chamem tylko dlatego, ze jest dobry w lozku

Gość takie brednie-a nie prawda
Jeśli Ty znosisz humory chama, który Ci dogadza w łóżku, to nie oznacza, że jest to regułą. W czasie długotrwałych zawiązków są sytuacje, że ludzie nie są zdolni do uprawiania seksu, ciąża, choroby itd. Poza tym z wiekiem popęd seksualny się zmienia, niekoniecznie u obu osób jadnakowo. Mądrzy ludzie sobie z tym radzą. Mądra kobieta nie porzuca męża i dzieci z powodu niedopchnięcia.

Gość kobiety lubia chamow
i babiarzy

Gość znam taka5432784
przeciez nie napisalm ze moj maz jest cham i mnie zle traktuje. wrecz jest przeciwnei . A co do tego ze kobiety zdradzaja jak sa neidopieszczone to wiedze jak jest bo chodze do pracy mam znajome, kolezanki.

o bosz moze niech udzielaja sie tu osoby w troche starszym wieku niz gimnazjum

Gość pytaczycz
ale jeśli kobieta kocha to powinna rozwiązywać problemy razem z partnerem a nie przeciwko niemu

Gość iiiiiiiiioooopppppii
feministki uważają inaczej, one są boskie (ironia) każde, nawet najprostrze pojęcie uważają za górnolotne widać są za bardzo dolnolotne :) haha

Gość macyska
bez komantarza...ale zal mi bardzo dominik1000!! co za palant z ciebie... bogiem sie robisz do huja!!!wes spierd...bo zygac mi sie chce jak to czytam co piszesz.ja mam faceta od ponad roku i jakos popieram slowa ze jak facet dupczy na imprach bez milosci to swiety nadal a baba wtedy juz nie jak da.. widocznie swojego penisa traktujecie jak rzecz byle gdzie wlozyc by dojsc... i chwalic sie kogo sie wydupczylo..

macyska widać że to między innymi o tobie pisałem dlatego cie to tak dotknęło. Ciesze sie że przynajmniej się do tego przyznajesz że jesteś nic nie warta.

Gość puszczalskie jestescie

dominik100........ ze tak zapytam ,a jak widzisz swoja matke jesli chodzi o twoja teorie ?

dominik100........ ze tak zapytam ,a jak widzisz swoja matke jesli chodzi o twoja teorie ? __-_________________________________________________________-_ dobre pytanie... pewnie są jakieś wyjątki od teorii, nie?

Gość macyska
mnie nie dotko nic.. tylko twoje myslenie i skreslanie kobiet. a skoro juz myslisz ze daje to he no ba mojemu facetowi w dzien w dzien i mi cudnie!!!hehe a ty skoro taki madry jestes to prawiczek z ciebie jest bo nie dotkniesz zadnej ktora juz nie jest dziewica...prostutek nie popieram bo fakt daja dupy za kase... nie bede pisac z toba nie ma z kim kto na dzien dobry nie ma do kogos szacunku a nie zna tylko poprzez swoja psychologie skresla

Gość On:D:D
A czy to tak naprawdę nie chodzi jedynie o dobranie się osób o odpowiednich poglądach i uczciwość? Jeżeli Ci to przeszkadza, to zapytaj na początku związku czy miała jakieś przygody, ilu partnerów. W momencie gdy nie jesteś w stanie zaakceptować prawdy, to odejdź, szanując drugą osobę. Gdy nie będzie chciała odpowiedzieć na to pytanie, to też musisz się zastanowić, bo wiesz, że ma inne podejście do życia, ocenych przeszłych wydarzeń. I jeżeli Ci to przeszkadza, to znowu odejdź. Pewnie miałbym problem z dziewczyną o bujnej przeszłości, ale to wynika z mojego prywatnego podejścia do życia i seksu. Tym niemniej, jeśli zdecydowałbym się z nią związać, na pewno bym jej tego nie wypominał. Tak samo jak uważam, że obrażanie kogokolwiek z tego powodu, czyni obrażającego idiotą i najgorzej świadczy o nim samym. Nawet zdrada jest do wybaczenia, jeśli dana osoba miała odwagę przyjść i się przyznać. To czego wybaczyć bym nie potrafił to kłamstwo. Jeżeli kobieta lub mężczyżna okłamują partnera w sprawie dla niego ważnej, to wtedy nie miałbym oporu przeciwko użyciu wobec takiej osoby bardzo ładnego epitetu: "dziwka".

Dominik , właśnie czytając Twoje wypowiedzi dochodzę do wniosku, że jesteś chyba impotentem i dlatego masz żal do kobiet o ich potrzeby seksualne.Mam rację?

dominik......... to mozna uznac cie za bardzo skrzywdzone dziecko ,ze zwichnieta psychika i do tego jeszcze nie majacym pewnosci kto jest twoim ojcem biologicznym :)

Gość prawiczek nie pasuje
do takiej ktora miala kilku partnerow