Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tak sobie mysli

nie mam szacunku dla kobiet ktore uprawialy seks tylko dla samego seksu

Polecane posty

Gość alkohochlik
mezczyzni probuja dowiesc, ze tylko oni sa ludzmi, zas kobiety to zwierzeta, jednak to cialo mezczyzny jest podobne do malpiego. zadne zwierze na swiecie nie ma ciala podobnego do kobiety

Gość alkohochlik
mezczyzni sa uczuciowi. jednak gdyby nagle zniknely wszystkiego burdele to rozpetalby sie chaos

Gość temat upadl!
missiom completed

Gość lllllllllllllllllllleeee
dominik1000-- Ty chlopie to chyba impotent jestes. Zrozum jak babka nie ma dobrego dupczenia to nie bedzie szczesliwa w zwiazku. Kiedy to wreszcie zrozumiesz. Myslisz , ze dlaczego jest tyle rozwodow ? --- ahahahahahhahahahahhaa w życiu się jeszcze tak nie uśmiałam :D :D tak rozwody są tylko z braku seksu , dlaczego rozstałam się ze swoim chociaż miałam suuuper dupczenie? hmmmm

Gość ale się zbulwersowały hahaha
a wytłumaczcie mi jaką wieelką przyjemność czerpiecie z tego że facet ma was za worek na sperme? równie dobrze możecie sobie dogodzić wibratorem, ale nie bo wibrator was w ucho nie pocałuje , nie pociągnie za włosy :D haha kurwa jakie jesteście denne

"Ciekawe ile kobiet jest na swecie, ktore wspolzyly jedynie w ramach prokreacji. Wychodzi na to, ze kazda kobieta ktora odczuwala kiedykolwiek przyjemnosc z seksu i niekoniecznie chcialaby pozniej urodzic dziecko powinna byc potepiona. " nie myl pojęć, ja z seksu ze swoim facetem czerpię ogromną przyjemność i mogę robić to codziennie, ale nie tylko dlatego że ostro mnie wyrucha i dobrze mi w cipke :O

moim zdaniem to mezczyzni sie nie szanuja i uprawiaja seks dla odstresowania sie, a nie z milosci. Wystarczy popatrzec jak wiele kobiet jest samotnych, a dlaczego? Dlatego ze sie szanuja i z takimi latwymi facetami nie chca sie wiazac. Kobieta idzie do lozka jak kocha, facet.... bo jest latwy. i tyle w temacie

Gość coconutt1
Kobieta idzie do lozka jak kocha-- kafeteryjne kobiety właśnie udowodniły że tak nie jest

Gość alkohochlik
znane porzekadło o ruchaczu "co się naruchał to jego", widzimy tutaj brak potępienia ruchaczy ze strony tych mniej ruchających mężczyzn. zatem tępienie czerpania radości z seksu przez kobiety jest dyskryminacją. musimy tutaj wyjaśnić, że zarówno równouprawnienie jak i dyskryminacja jest zła

Gość coconutt1
a poza tym skąd nagle wysyp kobiet uprawiających seks bez zobowiązań? w innym temacie natomiast pełno kobiet wypowiadających się na temat swoich facetów :D no ale jesteśmy anonimowi , można zmieniać nicki :classic_cool:

Gość co za szmaciska
:O:O:O:O:O

Gość leeemonka
ja kiedyś próbowałam takiego układu fuck friend i dla mnie to nie było nic fajnego, może trochę przyjemniej niż z wibratorem ,ale nie było takiej namiętności jak z kochającą osobą

Gość my faceci1
Prawda, prawda... puste i udają święte i nadęte, a tak naprawdę, to są straszne kurwiszony. Już od wczesnej młodości. 16 lat na stratę dziewictwa, to teraz norma. Latają takie małolaty z tatuażami na dupach i myślisz sobie: ale laska. A taka, co jeszcze od ziemi nie odrosła i ma dopiero 18, potrafiła już kilku zaliczyć. Porządnych, wrażliwych facetów nie chcą poznawać i uciekają od nich na imprezach itp. Ale lecą na troglodytów z ograniczonym słownictwem do kilku bluzgów, a tylko dlatego, że mają fajny ciuch i furę od rodziców. I potem wyszaleje się taka jedna z drugą z takimi wieśniakami i mając dwadzieścia parę lat szuka meża wśród nas - normalnych kolesi, którzy potrafią zadbać o dziewczynę, być z nią w trudnych momentach, kochać, potrafią być odpowiedzialni i dbać o dzieci. I wtedy taka szuka właśnie takich cech.., ale jak mieć potem szacunek do takiej dziewczyny, którą miało pół miasta - i w tej najgorszej swojej części? Nawet nie masz pojęcia, co ona wyprawiała jeszcze kilka lat temu. Też nie mam szacunku do kobiet, bo nie pozwalają się szanować. Dlatego trakruję je przedmiotowo i będę tak traktował,.. nie zasługują na nic innego. I jeszcze śmieszne - udają cnotki niewydymki, że niby takie porządne. Chyba, że spotkam jakąś naprawdę normalną - ale to jak wygrać w totolotka. Nie warte są, by się z nimi wiązać. Dostają więc to, na co zasługują i na co sobie zapracowały. Zero szacunku!

Gość Kamecha dawny Jarek84
a kto ma szacunek :O

Gość Nissy
JA TEŻ TAKICH KOBIET NIE SZANUJE! I nie rozumiem. Jak można się puszczać z wami facetami. Sami ciągle się puszczacie. Takie męskie ściery. Nie wiadomo ile set razy zamoczyliście w przypadkowych szparach. Fuj. Obrzydlistwo. Rzeczywiście te laski powinny bardziej się szanować i wybrać się do sex shopu po dobry wibrator. Całkowicie popieram autora.

a chooya tak naprawde obchodzi te kobiety to czy ty masz szacunek do nich czy nie. w ogole chooy ci do tego. nie ruchasz ich wiec jaki problem ?

Gość Nissy
Hah to damskie forum więc raczej to co wy macie do powiedzenia mało kogo interesuje. Gdyby moja dziewczyna poszła z facetem do łóżka to bym jej nie tkneła.

Gość Nissy
A i co te kobiety interesuje wasz szacunek a raczej jego brak?

Gość xfrancuz1
fajnakobietka idz na dyskoteke.tam same kurestwo i cpanie.nie bedziesz miala problemu z tym ze nie masz faceta na bayer.

Gość xfrancuz1
a kazda ktora w wieku 20-30lat miala wiecej jak 5 roznych h. W dupsku to ladacznica i tyle.

Gość Nissy
Marne wypierdki mamuta. Żadna was nie chciała, wasi koledzy mieli powodzenie a wy nie i teraz jęczycie na dziewczyny. Uwielbiam czytać wasze bzdurki xD

Gość Nissy to lesba
:-D

Gość kity333
ciebie nissy ten temat nie dotyczy, skoro jesteś lesbą. Nie znasz się na tym. Chcesz się wyżywać na facetach? Wjechać na nasze męskie ego? To ma być riposta za temat tego forum? Temat jest realny i uzasadniony, a ty wypowiadasz się nie na temat. Nie pasuje ci temat dyskusji, to się nie wypowiadaj. Mówimy tutaj o laskach, które nie budzą szacunku wśród mężczyzn ze względu na to jak się prowadzą.. a tak na marginesie - fajny jest teraz ten ostatni artykuł na o2 o "uniwersytutkach".. Poniekąd dotyczy tego tematu. Jeśli kobiety same siebie nie szanują.., niepozwalają się szanować, to niech sie nie dziwią, że faceci nie mają do nich szacunku. Patrzą na nich wylącznie jak na obiekt seksualny i ani myślą wiązać się z takim kurwiszonem. Kobiecie nie wolno nigdy do końca ufać, ani jej wierzyć. To zasada generalna i odkryta dawno temu.

Gość 6556tygyhghgyu
ile to bedzie trwalo, te podwojne standarty i wasz egoizm? co za nieszanowanie sie, czerpanie radosci z postawowych czynnosci? nie wolno? o co, chcecie miec i taka, co latwo pojdzie do wyra, i taka, ktora czeka i sie z wami zwiaze bez wiekszego ryzyka pozniejszej zdrady wszysrtko z wlasnej perspektywy, skrajny egoizm i niedorzalosc kobieta nie jest przedmiotem, nie sluzy do czegos, to drugi czlowiek a jednoczesnie cieganiecie do lozka kazdej i cwaniakowanie zalosne chlopy

Gość 6556tygyhghgyu
ale rzeczywiscie nie ardzo oplaca sie chodzic do lozka ot tak, bo potem sa nieprzyjemnosci, jestescie niemili, aroganccy i agresywni wobec dziewczyny

Gość 6556tygyhghgyu
takie dawanie po łapach, ze sie 'odwazyla', ze chce cos dla siebie, troche decyzyjnosci i przyjemnosci bez zobowiazan, za to, ze nie traktuje was powaznie BO JAK ONA SMIALA, TRZEBA JA NAPIETNOWAC genialna pulapka psychologiczna

Gość djljlj
mam 31 lat, byłam 8 lat w małżeństwie, mój były znęcał się nade mną psychicznie - ale to nie temat topiku, seks był beznadziejny, ale mimo wszystko nigdy go nie zdradziłam. Jestem po rozowdzie około rok i mam cudownego partnera... ale zanim go poznałam zaraz po rozwodzie zakochałam się w facecie który wydawał się porządny i normalny - wykorzystał moje uczucia i wylądowałam z nim w łóżku - jak tylko się zorientowałam to zakończyłam ten związek. To moi wszyscy 3 partnerzy w całym ponad 30 letnim życiu... tak pewnie jestem puszczalską.

Gość my faceci1
Nik nie ma zamiaru nazywać Cie puszczalską. Byłaś wierna swojemu mężowi. Weszłaś w kolejny związek. Nie udało się.., a teraz masz innego faceta, z którym jesteś szczęśliwa. Nikt Cie nie będzie napiętnował.. Czy oby napewno przeczytałaś, jaki jest temat tego forum? Ale nie jest moją rolą tłumaczenie zagadnienia "czytania ze zrozumieniem". To mije dziecko przerabiało w szkole podstawowej. Natomiast, nazywanie przez "6556tygyhghgyu" egoizmem faktu, że facet chce mieć lojalną partnerkę, która nie pusci się z pierwszym lepszym i ma poziom uczuć trochę wyższy od pancernika.., nadaje się na żonę i matkę, no to jest jakieś nieporozumienie. Żałosne, że ludzie tak bardzo potrafią mieszać pojęcia, a raczej fałszować ich znaczenie. Odsyłam do wikipedii.