Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyrty

Jakie zabawki dla półrocznego dziecka?

Polecane posty

Gość rtyrty

Brakuje mi nowych pomysłów na zabawy z córeczką. Nie wiem też jakie zabawki by się jej przydały. Proszę, jeśli macie wypróbowane zabawy i gadżety, podpowiedzcie coś! :)

Gość Aaaby
A próbowałaś zająć ją na przykład jakąś fajną muzyką i udawać, że z nią tańczysz albo śpiewasz? Albo po prostu puszczać jakieś piosenki, melodie, żeby jej coś brzęczało w tle jak się bawi? :) To taki szybki, tani i prosty sposób na rozrywkę (tani, bo wszystko masz na YouTube). Mojemu 2 miesięczniakowi aż się oczy śmieją jak słyszy muzykę (a przerabiamy dosłownie wszystkie jej gatunki). :D Dotychczas jednak hit pozostał jeden (cały pysio mu się cieszy jak to słyszy), więc się nim dzielimy z twoją małą, może i jej się spodoba: http://www.youtube.com/watch?v=A2yt1ooLQGo :D Jest to pogo wykonane przy użyciu materiału filmowego Pixara pt. "Odlot". Puść to córci, tylko pamiętaj, żeby uregulować głośność tak, żeby nie była za wysoka dla małych uszek. :) Będzie zachwycona. Jej mama chyba też, bo to jest coś co błyskawicznie wpada w ucho. ;) Miłej zabawy!

Gość aabby to jest zajebiste!!!!
:D :D :D :D ROTFL git muza!!! dzieciak ma gust :P

Gość Aaaby
Dzięki. :) Mnie również się podoba.

Gość Już tych małych nie robią tera
WHOA ::D ALE EXTRA !!,

Gość Taka ja___
Hehehe :) dobre! Sam pomysł z muzyką też w dechę. ;)

Gość lo matko matko jakie fajoskie
;D

Gość pierwswzomajowka
dziewczyny a jaki jest tytul tej bajki

Gość mas napisane u gory
jaki tytul zajebisty remix!!! ;) dzienx abyy

Gość rtyrty
Bawimy się tak, jak podpowiadasz, Aaaby, i mojej córeczce bardzo się podoba. A za propozycję piosenki dziękuję, zapisałam sobie w ulubionych i przy najbliższej okazji puszczę córeczce. Dziękuję więc też w jej imieniu bo wiem że się spodoba. :D A czym, jeśli chodzi o przedmioty, warto bawić się z półrocznym dzieckiem? Szukam zabawek ale niektóre ceny są straszne. Tymczasem moja córeczka najbardziej lubi np szeleścić folią. Co jeszcze jej podsunąć do zabawy? Jak się z nią bawić?

moj syn coprawda ma juz wiecej niz 6 mcy ale jak mial to bawilismy sie:grzechotki o ile pamietam calpola taka raczka na koncach kulki z malymi kuleczkami w srodku http://canpolbabies.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=227&category_id=71&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=25 Ponadto mozesz zakupic ksiazeczki takie miekkie materiałowe one szeleszcza, piszcza, mozna otwierac naciskac z roznych materiałow, mozesz tez zrobic je sama kup scinki kazda strona z innej tkaniny i zszyj, to napewno wpadnie jej w oko:) W dodatku proponuje mate edukacyjna wybor jest szeroki:)

Gość kup jej rower i ucz jeździć

Gość Ale gicior aabyy!!!!!!!!
fajowe :D ;P usmialam sie

Gość Ale gicior aabyy!!!!!!!!
fajowe :D ;P usmialam sie

Gość Hanna Szczebipiór
Myślę iż takie produkty jak grzechotki, pluszaki i wiele innych. Najlepiej jak spojrzysz tutaj http://www.remi.biz/produkt,buziaki-smieszaki,509,2,,.html . Będziesz zachwycona szerokim asortymentem. Pozdrawiam

Gość Maria88888
U nas sprawdza się wszystko, co wydaje dźwięki. Grzechotki - im głośniejsze, tym lepsze :), panel interaktywny z przyciskami i światełkami (dzięki niemu synek chętnie leży na brzuszku), Miś Podróżnik z Chicco - mały uderza w przyciski i udaje mu się włączyć muzyczkę/opowiadania o przygodach misia. I jest zafascynowany tym, jak miś otwiera i zamyka buzię ;) Oprócz tego przedmioty użytku codziennego - np. plasikowy kubeczek starszej siostry, łyżeczka plastikowa, którą uderza o blat krzesełka, butelka od 0,5 l wody :) https://images82.fotosik.pl/1047/e21af16da990f82emed.jpg