Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasiowatosc

bardzo bardzo polecam

Polecane posty

Gość joasiowatosc

moja kolezanka chciała schudnąć i zwrociła sie z prosbą do pewnego dietetyka, ktory ulozył jej dietę. wygląda teraz szokująco. bardzo schudła, moim zdaniem az za bardzo ale jej z tym chyba dobrze. zapytam ja o przepis na ta dietke i wam wkleje. ja niestety w ciązy i o odchudzaniu moge narazie zapomniec.

Gość dobra dawaj diete

Gość joasiowatosc
oczywiscie diete dobiera niby indywidualnie, teraz patrze na poczcie bo kiedys mi ja przysłała i nie skasowałam na szczescie wklejam 1. 30g owsianki + 50g truskawek+4 białek i jedno jajo cale (Omlet, lub osobno płatki i jajecznica- oczywiście na teflonie bez tłuszczu) 2. 100 g twarogu + 2kromki wasa 3. 100g piersi +30 g ryżu + filiżanka warzyw o niskim indeksie(brokuły,kalafior) 4. 3 kromki chleba żytniego z wędliną ( chuda szynka z kurczaka) 5. 100 g filetu z chudej ryby+ 3 filiżanki warzyw (ryba to tuńczyk, mintaj) 6. 1 serek wiejski + 3 kromki chleba waza lub żytniego 7. 1 puszka tuńczyka + 3 filiżanki warzyw ( brokuły, kalafior)

Gość joasiowatosc
jemy co 3 h, z tej listy wybierajcie to co wam pasuje

Gość joasiowatosc
no i do tego woda, zielona lub czerwona herbata ;) powodzenia, ona wyglada teraz jak szkielet...dosłownie

Gość joasiowatosc
jesli ktoras chciałaby zeby koles ulozył indywidualna diete to dajcie znac, dam do niego namiar.

Gość anatemkas
Ładny jadłospis, ale gdzie są w nim zdrowe tłuszcze?

Gość joasiowatosc
wklejam tylko to co koles ulozył mojej kumpeli, zajmuje sie tym podobno kupe czasu wiec chyba wiedzial jak uklada....;)

Gość joasiowatosc
aha i ona uzywala czasem olej lniany o ile dobrze kojarze

Gość a długo była
na tej diecie ?

Gość joasiowatosc
po miesiacu bylo widac juz efekty i to jakie!! teraz juz jest na niej moze z 4 miesiace i jak ja wczoraj zobaczylam to mi szczena opadla. naprawde polecam, jak urodze i odkarmie bebe to sie biore za ta diete

Gość a pytam dlatego
bo jem bardzo podobnie ale chyba więcej kalorii, a jadłospis układałam sama. Jem tak już tygodnie i zjechałam 3 kilo i nie wiem czy to nie za dużo i nie za szybko. Mój jadłospis dzisiaj: śniadanie owsianka na odtłuszczonym mleku (około 1 szklanka) + garść malin II sniadanie 2 wazy , 2 plastry chudej wędliny, sałata, pomidor twarożek light 50 g Podwieczorek Kiwi, 2 śliwki, pomarańcza Obiad 50 g ryżu (ciemnego), 100 gram łososia, groszek z march -na parze Kolacja Jogurt niskokaloryczny Do picia przez cały dzień woda z cytryną 1,5 l; herbata zielona, czerwona; kawa rozpuszczalna z mlekiem

Gość miało być 3 tygodnie

Gość wcalenienie
Oj, nie jesz podobnie - brakuje Ci bardzo dużo białka w diecie (porównaj skład posiłków), mało warzyw. Owoce to nie jest posiłek, jogurt też nie.

Gość dzieki za zwrócenie
na to uwagi. Za mało warzyw się zgadzam z białkiem już nie. Dzienne zapotrzebowanie na białko dla osób dorosłych to 50g. Ja dzisiaj spożyłam 54 :)

Gość wcalenienie
Ja zjadłam ponad 150 g bialka i wcale nie uważam, że to dużo, białko syci i przyspiesza przemianę materii :) No, ale ja też ćwiczę ciężko i intensywnie, więc mniejsza podaż białka doprowadziłaby do spalenia mięśni :D

Gość joasiowatosc
no ale o to chodzi w tamtej diecie zeby bylo duzo białka bo to pomaga schudnac, owocow tez nie mozna jesc bo zawieraja cukier

Gość Koko_30_wiosna
A ile mniej więcej ta koleżanka schudła >? Czy tylko jadła te produkty z listy ? Czy coś ćwiczy ?

Gość joasiowatosc
schudła 11 kg ;) tak, biega i chodzi na siłownie