Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala polna stokrotka

TRĄDZIK HORMONALNY - nie mam sił już z nim walczyć...

Polecane posty

Gość biala polna stokrotka

jak biorę tabletki anty jest ok...jak odstawiam...lepiej nie patrzeć na moja twarz...podskórne niedowtycisniecia bolące gule...na policzkach i w linii żuchwy. choć mam 25 lat z trądzikiem walczę gdzieś od 5-6...powoli mam dość...byłam u miliona dermatologów...nie mam już sił...:(

Gość pooooodosze i prosze o pomoc

Gość szalona 555
Kup krople do oczu i centralnie na trądzik 2 kroplę i wystarczy przypudruj i będzie okey ! Życzę powodzenia a na dłuższą metę zrób sobie peeling (piling) pomaga naprawdę

Gość ZAPYTAJNIKK
KTÓRE HORMONY BADA SIE W TEJ SYTUACJI?

Gość owajr0paq
idź do dobrego endokrynologa i on powie co masz zbadać- oczywiście hormony badasz jak odstawisz tabletki i po pierwszym normalnym okresie (czyli nie tym z odstawienia tylko następnym) ja badałam tsh ft3 i ft 4 (to na tarczyce ale jak tarczyca nie gra to wszystko nie gra), potem prl i prl po meto androstendion, testosteron i coś tam jeszcze ale zapomniaąłm - tyle że u mnie wszystko było w normie i jak osstawiłam oiguły to nie było jakiegoś wysypu ale cera ciut gorsza bo tłustsza itd

Gość Madamme Pompadi
chcesz schudnac?! spalic zbedny tluszcz?! niedawno wyszla nowosc: www.ultra-slim.ocom.pl dziala bo opracowano 2 wersje inna dla kobiet i inna dla mezczyzn

przede wszystkim dobry endokrynolog, badania i odpowiednie leki. a wspomagająco zainwestuj w dobre kosmetyki. z mojej strony mogę zasugerować silicosan, maść poleciła mi kobietka z apteki, zdecydowanie poprawiła mi się kondycja skóry, no i nie błyszczę się już jak dawniej. zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi, a powinna choć zminimalizować to paskudztwo... pozdrawiam!

Gość gość
Bardzo dobry na trądzik hormonalny jest olej z wiesiołka oeparol, można go łykać nawet 2 razy dziennie po 2 kapsułki. Po miesiącu powinnaś zauważyć róznicę. Dobrze jest też wspomoc się zabiegami w gabinecie kosmetycznym. Mojej córce bardzo pomogły zabiegi przeciwtrądzikowe na bazie alg z firmy Thalgo. Jeździłam z nią do salonu Beauty Premium w Poznaniu, który bardzo polecam, bo kobieta jest bardzo dobrym fachowcem.