Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAN OBCASÓW

BUTY DO SEKSU.

Polecane posty

Gość FAN OBCASÓW

Co sądzicie o zabawach w łóżku kiedy kobieta ma na sobie szpilki lub kozaczki na wysokim obcasie?

A to że odrobina bólu zadana tymi obcasami działa na faceta jak lelesdi:D

Gość FAN OBCASÓW
Zadany w ten sposób ból jest chyba dodatkową podnietą? :-)

Tak...piękne nogi w pończochach i ładnych obcasach są fetyszem dlatego tak silnie podniecają a ból ...w granicach zdrowego rozsądku oczywiście....zadawany nimi podnieca....bo ten gest jest silnie władczy, kobiecy, namiętny i wyuzdany:) A teraz ja lecę zakładać swoje obcasy:P.....miłego dnia:)

Gość nie tylko sex ale
http://www.youtube.com/watch?v=JPbH0Vw3WAI np.takie są sexi no i te deptanko też zwłaszcza przez takie ładne dziewczyny ale takich mało chętnych na takie zabawy ;-(

Gość Flamengo
Mojego kolegę, dziewczyna tak porysowała obcasami po pośladkach podczas sexu że miał ślady przez miesiąc ale powiedział że to był jeden z najlepszych aktów jakie w życiu miał

Gość FAN OBCASÓW
Cudeńko! Tylko dla mnie na tych stópkach powiny być szpilki na mega obcasach :-))) Czemu twierdzisz, że takich dziewczyn czy kobiet nie ma? Myślę, że kobiety też lubią jak im pieści się stopy.

Gość nie tylko sex ale
nie spotkałem takiej co by zareagowała na taką propozycję pozytywnie więc??????????

Gość FAN OBCASÓW
Chyba czytałem gdzieś ogłoszenie o treści, że pani poszukuje pana do wylizania stóp. Nie pamiętam gdzie, ale domyślam się, że zainteresowanie ze strony pań tym tematem też jest. Wierzę, że w końcu trafisz i zrealizujesz swoje marzenia.

Ja tam lubię być lizana :D I też mogłabym nieźle podeptać :classic_cool: Jeśli mówisz, że ta 'blondyna' jest ładna, to ja jestem kurwa Angelina Jolie :D Przecież ona jest pasztetem 😭

Gość FAN OBCASÓW
Tajemnicza Damo, w takim razie jesteś cudowną kobietą, o której na pewno można pomarzyć ...

Gość nie tylko sex ale
Rozumiem, że jesteś piękniejszą kobietą? No i do tego jesteś sama i nie ma kto stóp całować?

Gość FAN OBCASÓW
No proszę! Tajemnicza Dama jest pierwszą chętną na takie zabawy. :-)

Gość wcieło laskę. hahaha

Gość zygzak11
Tak naprawde a niby skad?

Gość FAN OBCASÓW
Buciki na filmie ekstraklasa!

Gość Buty na obcasie
Uwielbiam chodzić w butach na wysokich obcasach. Właściwie chodzę w nich wszędzie. Nawet po mieszkaniu chodzę w klapkach na obcasach.Nie wiem co za magia tkwi w tych wysokich obcasach, ale zauważyłam, że wielu mężczyzna przyciąją szpilki lub inne buty które noszę. Ostatnio gdy miałam na sobie wysokie kozaczki muszkieterki jeden gość zapytał mnie gdzie takie można kupić? Niby szukał dla żony. Czy to prawdwa? Nie wiem. Zgadzam się jednak z opinią, iż noga na obcasie wygląda bardziej seksowne ... A buciki zaprezentowane? Po prostu SUPER.

Gość MIŁOŚNIK OBCASÓW
Lubie takie buciki na wysokich obcasa szczególnie jak nosi je zadbana laska. Swoją droga w łóżku też mogą się podobać :-)

Gość wsciekly dz ik
Ja najbardziej lubię jak muj pżyjaciel zakłada buty na wysokim obcasie a potem tem obcas wciska mi do odbytu. To jest prawdziwa radoha.

Gość MIŁOŚNIK OBCASÓW
Ja wolę jednak bardziej subtelne zabawy. Ale skoro wam obogu sprawia to radochę to bawcie się dobrze ...

Gość FAN OBCASÓW
Oooo Brzmi zachęcająco :-) Klapki na mega platformach i do tego strój pokojóweczki? Mniam, mniam :-))

Gość OBCASY ...
Mam takie długaśne kozaczki powyżej kolana na wysokiej szpilce. Poza tym większość butów mam na wysokich szpilkach gdyż lubię wysokie obcasy. dodają mi pewności siebie.. Zauważyłam, że mojego faceta nieźle to kręci jak chodzę na obcasch. Przy zakupie tych długaśnych kozaków szukaliśmy takich aby cholewka sięgała jak najwyżej ponad kolano. Niestety nie było takich aż do pachwin :-)) Po mieszkaniu chodzę w klapkach na 10 cm obcasie, które dostałam od niego na prezent. Pytałam czy kupił je dla mnie czy dla siebie. Odpowiedział, że dla nas obojga :-) Do łóżka też zakładam seksowne pończochy i buty jakie on wskaże na wysokim obcasie. Wiem, że jemu sprawiam tym wiele przyjemności. Przyznaję jednak, że on też daje z siebie wiele ...

Gość FAN OBCASÓW
Po prostu zapiera dech w piersiach ...