Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umeczona czterdziecha

co lykacie by lepiej wyglądać

Polecane posty

nie wiem co jest rzeczywiście skuteczne toteż pojadam sobie rozne specyfiki selen z wit E belissa 40 + menoplant soya 40 + skóra coraz lepiej wygląda, ale szczerze to nie wiem co na nią najlepiej działa jak myślicie, musze coś odstawic , bo obawiam sie że to zbyt duzo, z czego zrezygnować?

nie ma tu moich rówieśniczek, czy też nic nie łykacie? um...

Gość ja tam łykam tran multiwitamin
ę dobrze się odżywiam

Gość Zamiast tej chemii
z tabletek jedz wiecej warzyw! Wiem,ze one tez sa pedzone sztucznie,ale na pewno sa zdrowsze od tabletek

Gość mila sowa
Do umeczona czterdziecha. Ja jestem po czterdziestce. Zacznij pić siemię lniane i olej lniany. Zawierają najwięcej ze wszystkich produktów wit.E i nienasyconych kwasów tłuszczowych. Ja ze względów zdrowotnych zaczęłam je pić. Zalecenie lekarza na osłonę żołądka. Po trzech miesiącach tak się sobie przyjrzałam i zauważyłam lśniące włosy, mocne paznokcie i super nawilżoną cerę i skórę na całym ciele. Ale trochę trzeba czasu. Siemię lniane i olej lniany można pić przez całe życie, tak powiedział mi lekarz. Za olej płacę ok.22 zł za pół litra, zamawiam telefonicznie z dostawą do domu. Musi być w ciemnej butelce i stać w lodówce. Krótki okres trwałości ok. 2 miesięcy. Jeśli się zdecydujesz kupić to nie ten ze sklepu, nic nie wart, bo w jasnej butelce i utleniony. Jeżeli jesteś zdeterminowana to posłuchaj mojej rady, a nie będziesz żałowała. A przy okazji nie ma zaparć i super wypróżnianie z poślizgiem. Więc działa też wyszczuplająco.Spróbuj. Ja mam 44 lata i wyglądam teraz naprawdę świetnie. Piję 1 litr oleju miesięcznie i dwie paczki siemienia. Powtarzam nie jest to mój wymysł, ale zalecenie lekarza. Tylko nie słuchaj opinii, że siemię zawiera cyjanek, bo żeby się zatruć to trzeba by było zjadać codziennie jedną paczkę siemienia. Pozdrawiam.

Gość nie ma sensu kupować kredensu
tylko czysta sperme :classic_cool: