Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marCCellJr

JESTEM NA TAK PRYWATYZACJI! GLOSUJCIE NA KOMOROWSKIEGO

Polecane posty

Gość marCCellJr

JA UWAZAM ZE TO SLUSZNA DECYZJA ABY SPRYWATYZOWAC SZKOLY, SZPITALE,PRZYCHODNIE POLACY PRZYZWYCZAILI SIĘ ZE WSYZTSKO DOSTAJĄ ZA DARMO DOSYĆ TEGO! NIECH SIĘ NAUCZA ZE NIE MA NIC ZA DARMO ZA WSZYSTKO TRZEBA PŁACIĆ. MÓJ OJCIEC JEST BIZNESMENEM I UWAZA ZE KAZDY KTO MA W GŁOWIE ROZUM POTRAFI ZADBAC O SWOJA PRZYSZLOSC I STAC GO NA ZAGRANICZNE WCZASY, MARKOWE CIUCHY OD VERSACE, A RESZTA BEZMÓZGÓW, SIEROT ŻYCIOWYCH ŻYJE OD PIERWSZEGO DO PIERWSZEGO I SAMI SA SOBIE WINNI BO JEDNO CO POTRAFIĄ ROBIĆ TO DZIECI.

Gość zieeeeeeeew
Widzę, że młodzieżówki partyjne już atakują. Wyjaśnijmy sobie jedno- PO to tacy liberałowie, jak z Obamy reprezentant rasy kaukaskiej. Prywatyzować owszem będą, ale tylko te sektory które przyniosą najmniejszą korzyść społeczeństwu, a jak największą powiązanymi z nimi przez sieć przetargów biznesmenami- jak chociażby energetykę Tak więc wracaj na onet 🖐️

Gość katerinass
jasne będą sprzdawac Polske tak jak tusk sprzedał poklady gazu usa. wez nie p ie rdol BO PO TO ZWYKLE SPRZEDAWCZYKI KARALUCHY KTORYCH LUDZIE Z NAIWNOŚCIĄ DOPUSCILI DO WLADZY