Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaANIAbardzo

pytanie do samotnych

Polecane posty

hmmmm Sukiennice w remoncie i uważaj na gołębie, co by Ci proporczyka nie przyprawiły ;)

uważaj na gołębie, co by Ci proporczyka nie przyprawiły - dziĘki za radę, będę woman in black, w razie niespodzianki nic nie będzie widać;-)

Witam:D Krakow... Piekne miasto, moim zdaniem magiczne... Bylam w delegacji ze slubnym w Krakowie pare lat temu i strrrrasznie zle sie czulam, co sie pozniej okazalo bylismy w Krakowie nie we dwoje tylko we troje:D Tak wiec, mam duzy sentyment do tego miasta, he he.

gdzie tam, woda dalej stoi jak stała, dziś miałem kontrolę w terenie, kurcze wody mnóstwo, myślałem że się nie przebiję, po prostu rzeki zamiast dróg

Hauś to Ty sama do Kraka jedziesz???? ale to w te i we wte czy z noclegiem???

Gzesiu, a jeśli to nie tajemnica - do kontrolujesz? Nielegalną wycinkę drzew? Jestem laikiem w tym temacie. Blanko, mam nadzieję, że po powodzi w Krakowie nadal jest magicznie.

Blanka ja też mam zajebisty sentyment do tego miasta, bo to miasto mojego najlepszego czasu, fajnych imprez i fajnych miłości

Hanuś w Krakowie nie było powodzi, spoko. Dziś mnie kontrolowali przyjechali z reg. dyrekcji rezerwaty oglądać, ale luzik bo kolega przyjechał z jakąś tam laską, pogadaliśmy, zmarzliśmy, zmokliśmy i było fajnie

Powiedział mi to, co zwykle: "Nie wiem". "Stęskniłem sie za tobą ogromnie, wiem, że ty za mną również". "Nikt mi nie pomaga" i takie tam... on nic nie wie, o co go zapytam, za to najlepiej wie, czego potrzebuję i jaka jestem - w jego mniemaniu, nic sam nie potrafi. Czy są na tym świecie mężczyźni, którzy choć czasem myślą głową, a nie zawartością majtek i potrafią podejmować decyzje w terminie krótszym niż 30 dni? Zaczynam wątpić. Sama chcę jechać, na jeden dzień, wyjazd i powrót w sobotę. O ile nic mi nie pokrzyżuje planów, bo to mnie przypadnie opieka nad dwoma psiorami. Noclegu nie załatwiam, bo nawet nie wiem, gdzie: czy tam są jakieś pensjonaty lub inne noclegi oprócz hotelu? Liche mam przygotowanie na dzień dzisiejszy, ale co tam - nic mnie tam nie wygania, jestem panią własnego losu. Moze nauczę sie spontaniczności.

Hanuś co czujesz jak widzisz ex'a? - czuję, że to człowiek, któremu nie mogę zaufać. Na którego nie mogę liczyć, bo wszystko inne było ważniejsze niż ja. A teraz przechodzi mi złość.

Czy są na tym świecie mężczyźni, którzy choć czasem myślą głową Obawiam sie, ze nie ma... Ktorzy czymkolwiek mysla. Bez urazy Grzechu;):D

są Hanuś pensjonaty, byajmniej były do niedawna, zależy jakie kto ma wymagania co do noclegu

A dowiedzialam sie czegos nowego o swoim slubnym wlasnie na tej imprezie firmowej. No wielkie oczy zrobilam i nie wiedzialam co rzec...

tanio można się przekimać w akademikach, niektóre mają takie tam pokoiki dla turystów

Grzegorzu - Ty nadzorujesz porządek w rezerwacie? mamy 2 rez. czy nadzoruję, mam w zakresie obowiązków, teoretycznie coś tam nadzoruje, ale to długoby gadać, puenta: jedna wielka fikcja z tymi rezerwatami

tanio można się przekimać w akademikach - mam widok z okna na akademik, dziekuję:-) Potrzeba mi pokoju z łazienką i łóżkiem, nie wersalką. Ale sie uparliście, żebym pojechała na noc. A jak zabłądzę? Muszę zaplanować, co gdzie zwiedzić,a jeszcze nic nie wiem:-) Przeglądam noclegi.

Hanuś, nikt sie nie upiera co byś spała w Kraku, ale powiem Ci jedno że ładny to on jest nocą, naprawdę, no też z perpektywy mojej wiochy, ale często się nocami po Kraku włóczyłem (nawet raz po mordzie dostałem) i jest zajefajny

Normalny jest moj brat cioteczny i taki jeden znajomy-wolny w dodatku;) Wieeelkie oczy zrobilam gdy uslyszalam od niego wlasnie czyli od tego wlasciciela firmy z ktora wspolpracuje moj maz i nie maz, otoz niejeden raz go zapraszal na imprezy, na strzelnice, na wycieczki, na wyprawy quadami, na kuligi, itp.itd. a moj pan maz konsekwentnie odmawial, i nawet sam tez sie nie wybieral bo... Mowil, ze rodzina jest dla niego najwazniejsza i on bez nas nigdzie sie nie rusza. Ooooooo booooze... Co za hipokryta. Na drugi dzien powiedzialam mu co o tym mysle.