Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fraszka19

JA ZAWINIŁAM??? proszę o o obiektywne spojrzenie

Polecane posty

Gość środa w czwartek a w sobotę
zjeb i tyle będzie jeszcze gorszy już takich widywałem kopnij go i zapomnij o nim

zawinilas o tyle, ze jestes z takim chamem. poza tym niczemu juz nie jestes winna. powinnas olac chama, zero litosci.

Gość ejejejeejejejjejejejejej
moja ma ze mna podobnie... al ekocham ja najbardziej na swiecie ;) nie skrzywdzil bym jej za nic i tez nikomu skrzywdzic nie dal... zazdrosc niszczy czlowieka... ja tez jestem strasznie wulgarnny itp... ale tak mnie zycie wychowalo hehe.... mimo wszystko tak jak napisalem na poczatku... nie skrzywdzil bym ani nie dal skrzywdzic kocham i szanuje ;)

Pisał do mnie, co robię itd, nie odpisywałam, bo nawet nie mam z czego.. dzwonił kilknaście razy w końcu odebrałam aby dał mi spokój, mowił, czemu kłamałam, że znam go z technikum, a znam go z dyskoteki. Napisał mi też esa, aby właczyła rmf, włączyłam a tam szła nuta z refrenem "ten ostatani raz" .. co było dla mnie mega żałosne.. wszedł na jeden portal i zobaczył, że kolega ze szkoły dał mi jakiś komentarz z buziakami i wydzwania i ryczy w słuchawkę kto to jest itd . raz odebrałam na 20 jego połączen i powiedziałam, że ktoś z kim pisze od dłuższego czasu.. specjalnie.. chociaż nic mnie nie łaczy z ni,m

Gość radadobrejmnie
oboje dziecinni.. on przez zachowanie ty ze z nim jestes.. no chyba ze to poczatek i zmadrzejesz

Gość Kaka17
NIE MA W TYM ZADNEJ TWOJEJ WINY ! Z tego co tu piszesz wynika że Twój facet to pies ogrodnika : sam nie potrafi Ciebie szanować a gdy widzi komentarze od facetów to ryczy i też nie pozwoli by ktoś był dla Ciebie miły .. ;| takie teksty jakie kierował w Twoją stronę są co najmniej żałosne ,jeśli Cię kocha to nie powinien robić Ci takich scen o kumpla !!! Zachował się w tym momencie jak 14 gówniarz ! To że go okłamałaś mowiąc ze znasz kolesia ze sql. to całkiem normalne ,bo jeśli Twój facet był porobiony i jeszcze wiesz jaki stosunek ma do tego klubu to po prostu chcialas załagodzić sytuacje . Eh jeśli ta sytuacja nie jest pierwsza to żadne rozmowy nie pomogą bo charakteru swojego faceta nie zmienisz. Musisz działać zdecydowanie ,zostaw go na jakiś czas jeśli bd chciał wrócic to znak ze mu zalezy a jeśli po tygodniu zapomni to nie był Ciebie wart. A ODNOSNIE PYTANIA INNYCH SKAD JESTESCIE - BEZ SENSU bo chyba nie o tym problem ;)). ;*.