Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pedagogy

POMOŻE KTOŚ???

Polecane posty

Witam. Moje pytanie dotyczy kilku objawów, a mianowicie jakiej choroby mogą być to objawy. Częste skurcze nóg i rąk, słabość, brak apetytu, bóle w klatce piersiowej. Możliwe że jest to związane z mózgiem. Takie objawy ma mój chłopak ale nie chce iść do lekarza :( dlatego pisze tutaj. Będę wdzięczna za każdą pomoc.

Gość 11211
brak magnezu. kup mu zestaw witamin. jak nie przejdzie po miesiącu - wizyta u lekarza konieczna. a czemu sugerujesz, że to może być coś z mózgiem?

No właśnie on bierze witaminy w tym magnez. On był kilka miesięcy temu u lekarza rodzinnego i pani doktor sama mu zasugerowała że to może być coś z mózgiem.

Gość 11211
to jeżeli mu zasugerowała to zarazem powinna skierować do specjalisty, a ten na tomografię. a robił badania krwi?

Tego nie wiem. Ja sie boje ze on dobrze wie co mu jest tylko nie chce mi powiedziec. Ale nie chce tez naciskac bo wtedy zamknie sie w sobie i niczego sie juz nie dowiem :(

Gość 11211
no to niestety nie pomogę.

Gość to niech przejdzie sie
do 3 lekazy i bedzi kazdy co innego mówił a jak pujdzie do 4 pokryje sie z kturyms to bedzie znak ze na to choruje