Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_no_no1988

Jestem przerażona!!

Polecane posty

Gość pomysl o tym ze ludzie sa
i KAZDy sie uciesz z twojego usmiechu i zyczliwej miny. Stan przed tym lustrem jednak i pocwicz usmiech!

Gość olej
;p

i pamietaj,ze ludzie wolą niesmialych niz bezczelnych jesli juz.

Gość no_no_no1988
nieuku: wlasnie tak próbuje myslec. Ale to trudne. Dziękuje Ci za te słowa! Problem tkwi tez w tym, że boje się osmieszenia...bo raczej nie naleze do zbyt inteligentnych osób i boje sie, że cos palne. Z nerwów zdaza mi sie gadac od rzeczy, zapominam słowa itd. POrażka po prostu.

Gość no_no_no1988
Własnie, mam straszne wyrzuty sumienia, że ludzie naprawde mają powazne problemy a ja je sobie sama stwarzam i wyolbrzymiam. Ale nie potrafie nad tym zapanowac.

Gość artre
ale smedzisz, idz lepiej spac

jak palniesz no to palniesz - myslisz ze nikomu to sie nie zdarza? Staraj sie za duzo nie mowić, najwyzej pytac. Jak powiesz cos ewidentnie glupiego, to powiedz - przepraszam, pomysliłam sie. Wszystko dla ludzi. Mysl o tym, CO masz mówic, o co pytac, a nie JAk yo powiesz. Czumu masz si osmieszyc? przeciez nie pojdziesz tam pijana ani pomalowana na zielono. Nie musisz wszystkiego od razu wiedzic, to normalne.

Gość no_no_no1988
artre: dzięki

Gość nieuk i wiesniak
sama widzisz jaki mam nick :P i jakos radze sobie w zyciu :P najwazniejsze jest to, zebys ty i rodzina byla szczesliwa. skoro uwazasz, ze twoja decyzja o pojsciu do pracy jest sluszna i pomoze tobie i twojej rodzinie to jak dla mnie tylko to sie liczy. dasz rade, nie mysl o tym zbyt wiele, po prostu pojdziesz tam i bedziesz wykonywala swoje obowiazki. z czasem poczujesz sie bezpiecznie :) zycze powodzenia :)

Gość artre
najwyzej stracisz przytomnoisc i cie odratuja

Gość no_no_no1988
no widze jaki masz nick, ale widze tez że jest wrecz odwrotnie...:) czy ja wiem czy ta decyzja jest słuszna, wiem tylko że to koniecznosc.

Gość artre
a renty ci nie przyznali?

Gość no_no_no1988
nie zauwazyles, że ja raczej nie chce afiszowac sie z tą chorobą??

Gość co za klony omg

Gość nieuk i wiesniak
no co ty, ja skonczylam zawodowke i technikum zaoczne + matura. nigdy nie studiowalam tez dlatego, ze nie mialam na to srodkow. pochodze z malego miasteczka, mam 3 rodzenstwa i moich rodzicow nie chcialam popychac w kolejny kredyt zeby mi pomogli (przeprowadzka do wiekszego miasta, wynajem pokoju lub akademiku, wyzywienie) stwierdzilam, ze matolem nie jestem i bez studiow tez dam sobie rade :) wyjechalam do anglii i tak sobie tu siedze juz 3 lata :) jestem szczesliwa i w dupie mam innych patrzacych na mnie z gory :P dobrze mi sie wiedzie i gdybym mogla cofnac czas to niczego bym nie zmienila :)

Gość nieuk i wiesniak
aha i chcialam dodac, ze inteligencja nie zawsze idzie w parze z wyksztalceniem wiec tym sie nie sugeroj :P

Gość nieuk i wiesniak
*sugeruj

Gość no_no_no1988
hehe

Gość no_no_no1988
Widac, że jestes ambitną dziewczyną i bardzo dobrze. Fajnie, że Ci się układa

Gość nieuk i wiesniak
tobie tez sie uda, zobaczysz :) jestem tylko przykladem na to, ze jesli chcesz to jestes w stanie sobie poradzic w kazdej sytuacji. ide spac, zycze powodzenia- wierze w ciebie :)