Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halaszkaa

Londyn, jakie to miasto?

Polecane posty

Gość halaszkaa

czy warto je zobaczyć/ byłam w kilku europejskich stolicach np Paryż, Rzym, Berlin, Praga itd nie byłam jeszcze w Londynie i jestem ciekawa jak wypada w porównaniu z innymi stolicami, ogladany na zdjęciach niezbyt mi przypadł do gustu ale moze zdjecia były kiepskie do tych co byli jak tam jest, czy to ładne, ciekawe miasto, jakie macie wrażenia

To jest piękne miasto . ;) Ludzie są ogólnie mili dla Polaków, poza tym można ich tam spotkac w sklepach przy obsłudze. ;). Widoki z London Eye są niezapomniane ;) . Oprócz tego zamki .. wspaniałe są. Byłam tam w tym roku i wybieram się też w przyszłym . ;) Polecam.

Gość jest fajnie:)
warto zobaczyc, ja Londyn uwielbiam. warto zobaczyc Kanary poznym wieczorem...:) i oczywiscie wembley:) i polecam portugalską knajpę " Nandos". mają swietne kurczaki ^^

Gość heniu
Ohydna brudna Tamiza, taki sam Hyde Park , pełno Hindusów, Pakistańczyków, Irańczyków którzy są dosłownie WSZĘDZIE !!! Prawdziwych anglikow jest tam jak na lekarstwo. Mi osobiście najbardziej podoba się finansowa dzielnica City .

Gość halaszkaa
wypowiedzi zachęcające

Gość halaszkaa
no to juz sama nie wiem mnie bardzo podobało sie w Budapeszcie, w Pradze, Paryżu, Rzymie nie bardzo w Bratysławie, Berlinie.... a jak wypada z innymi miastami w których byliscie

Gość Londyn jest fajny
Piccadeli koniecznie trzeba zobaczyc. Ale zgadzam sie, pelno Hindusów itd...ale pełno tez Polakow:P tak czy siak warto zwiedzic

Tamiza brudna :P Wisła przejrzysta nie jest :P A tam się kąpać nie będzie :P

I jeszcze zobaczyć tego słynnego Big Bena i ścianę z reklamami ;)

mnie sie Paryz nie podobal... ale bardzo podoba mi sie Rzym, Lizbona, Mediolan..a Berlin jest blee, zgadzam sie w zupelnosci:)

no tak, zapomnialam o Big Benie:) i jeszcze Primark warto odwiedzic:D to miejsce po prostu stworzone dla Kobiet:)

Londyn...czasem mysle ze to moj drugi dom. bylam tam wiele razy bo moje siostry mieszkaja tam od kilku lat wiec jest okazja. poznalam to miasto z wielu stron. wlasciwie to chyba z kazdej;d zwiedzac jest co,widoki wzdluz Tamizy sa naprawde super,piekne budynki,parki do ktorych idziesz i po prostu sobie lezyssz i odpoczywasz i nikt nie spojrzy na ciebie jak na glupka,fajne sklepy,roznorodnosc kulturowa-tam mozna poznac ludzi naprawde zewszad i zobaczyc rzeczy ktore w polsce nie mialyby prawa bytu. jednym slowem;WARTO.

Gość sa piekniejsze stolice
Dokladnie jak ktos napisal ja tez wolalabym pojechac do Barcelony, czy mozne nawet po raz ktorys do Pragi czy Paryza niz do Londynu. Na ulicach tlumy ludzi, kolejki, jeszcze jak masz ladna pogoe to wszystko ladnie wyglada, ale jak jest szaro i pochmurno to raczej odechce ci sie zwiedzania i pozwiedzasz knajpy w ktorych tlumy angoli sie obzeraja. Nei wiem na mnie Londyn nie zrobil wielkiego wrazenia.