Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powątpiewający

Czy są jeszcze wolne dziewczyny ładne i mądre?

Polecane posty

Gość powątpiewający

J.w. Póki co spotykam wolną albo ładną albo mądrą , hybrydy nie spotkałem. Kwestia szczęścia?

Gość onufry bonk
kwestia wyboru, twojego wyboru. spotykasz to, co chcesz. jesli strzelasz majac slaby wzrok jest taka mozliwosc, ze nie trafisz do celu, jesli natomiast zalozysz okulary i wzrok ci sie wyostrzy, zobaczysz, cel itrafisz do niego bez pudla. ty jednak wybierasz po omacku i zgarniasz plewy :P

Gość a czy są facei którzy
nie patrzą na wygląd?? póki co same pustaki... :(

Gość zależy czy
ja chodziłam 6 lat wolna, bo faceci szukali ładnej i głupiej. No i brak głupoty był wielką przeszkodą, bo nie dawałam sobie kitu wciskać ale w końcu spotkałam tego, który szukał i ładnej i mądrej :D i który docenia to co ma i oboje jesteśmy szczęśliwi. Więc szukaj - tyle że nie w dyskotece. NO i jeszcze kwestia kryterium "ładna". Jesli masz na mysli utlenioną blacharę to raczej mądra nie będzie. Szukaj kobiet zgrabnych, o harmonijnych rysach, sympatycznych i zadbanych

Gość powątpiewający
Rzeczowa wypowiedz . Kwestia urody jest bardzo subiektywna , niemniej Twoje zapatrywania na pojecie kobiety ladnej jest zbieżne z moim. Dużo szczescia życze !

Gość Eleonora Szeroka
Hana, mam nadzieję że nie przez mojego Dariuszka :P

Gość bo ładne i mądre
nie chcę pustaków... 🖐️

Gość taktaktakx2
J.w. Póki co spotykam wolną albo ładną albo mądrą , hybrydy nie spotkałem. Kwestia szczęścia? Taka to jest jedna na 10 tyś więc musisz mieć zajebiste szczęście żeby ją spotkać :classic_cool:

Gość taktaktakx2
kwestia wyboru, twojego wyboru. spotykasz to, co chcesz. jesli strzelasz majac slaby wzrok jest taka mozliwosc, ze nie trafisz do celu, jesli natomiast zalozysz okulary i wzrok ci sie wyostrzy, zobaczysz, cel itrafisz do niego bez pudla. ty jednak wybierasz po omacku i zgarniasz plewy Doradź coś praktycznego. To jak w praktyce nie iść po omacku ?

Gość h e h e :D
Coraz trudniej o takie kobiety. Jak do tej pory spotykałem najczęściej ładne i głupie.

Gość taktaktakx2
ładna, mądra i wolna - takie rzeczy tylko w erze :classic_cool::D. ale jest dużo przeciętnych dziewczyn :D może być ?

Gość powątpiewający
Zastanawiające ,że przyjazna aparycja tak rzadko idzie w parze z inteligencja. Jeszcze sie łudze ale niedlugo niestety trzeba bedzie ograniczyc pole manewru tylko do tych mądrych, przynajmniej unikne irytacji .

Gość Annonim
czyli przecietne ktorych jest duzo sa brzydkie?

Gość kremmi
Wszystkie singielki z kafeterii twierdza, ze sa zajebiscie atrakcyjne i inteligentne, a faceci sie ich boja, wiec chyba jeszcze sa:D

Gość kant jest zawsze
od paru lat na kafeterii i co? gowno .gdyby byla taka zajebista nie kisilaby tu kazdt swiatek piatek i w codzien. tu sa prawie same kobity z problemami

Gość liljawodna
Jak slysze od faceta ze chce miec ladna i madra kobiete to mi sie nz w kieszeni otwiera. A co ty masz do zaoferowania? znam tych starych frajerw co chca miec 20 lat mlodsze lalki,wpatrzone i zakochane w nich a sami sa zerem. A jak znajda madra to mwia ze jest zarozumiala,przemadrzala i za duzo od niego wymaga. Tragedia.

Gość zuzkaaaaa
Ja mowiąc nieskromnie za taką sie uważam, ale co z tego skoro wokół same zwierzaki, ktore tylko czekają zeby sie rzucic jak na mięso... wole być sama.

Gość 77654321
ja tak jak zuzka. wolę być sama, nikogo nie szukam. ładne i mądre diewczyny nie muszą mieć koniecznie kogoś u boku, by potwierdzał ich wartość. :) co innego, jak przyjdzie miłość.... poddam się bez walki.

Gość powątpiewający
No dziewczyny - tknęłyście we mnie troszke optymizmu !

Gość Starlight_
Ech, a czy są jeszcze wolni, chociaż w miarę przystojni, dojrzali Panowie ? Ja zaczynam wątpić :(

Gość zuzkaaaaa
Panowie, wiec widzicie sami, ze chcemy tego samego a jakos ciezko trafic. Moze jeszcze nie ta pora:) Dobry duchu- wychodze do ludzi, wlasnie odpoczywam po wczorajszej imprezie;) A zwierzatka tez lubie, zatem i do zoo zajrze, a co tam;)

Towar deficytowy, stary. Pewni jeszcze do tego chciałbyś, żeby była dziewicą? Szukaj w Pakistanie. :P

Gość smutna singielka28
Jestem ładna, zgrabna i mądra - bardzo dobrze wykształcona. Niestety to odstrasza mężczyzn jak nie wiem co - dlatego jestem singielką. Szukam mężczyzny dojrzałego emocjonalnie a nie dziecka. Dziś ciężko o takich. Wygląd - po prostu musi mi wpaść w oko i ... być wykształcony bym miała z nim o czym rozmawiać. Tematy do rozmowy np. po ilu browarach się upijesz, czy zniszczyłaś coś idąc ulicą z imprezy i jakiej wartości dana rzecz była jest nie do przyjęcia. To nie są tematy wykształconych ludzi. Ubiór - też ma znaczenie bo nie zamierzam się wstydzić idąc razem ulicą, wiec Panowie - są na tym świecie porządne kobiety, tylko kulturalnych Panów brak.

Gość na forum wolne sa te co maja
namiary przy nicku,ale to kobiety z problemami lub bagazem jak dziecko.

Gość Karol Tomanek
Takich szukam by dzielić życiowe ciekawostki, diete, manipulacje i analize obecnego matrixa