Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amore Mio

Witam miłe Panie. Jakie męskie perfumy Wam się podobają?

Polecane posty

Gość Amore Mio

Kieruje to pytanie wyłącznie do Pań. Chciałbym wiedzieć jakie męskie perfumy Wam się podobają. Te które tu się powtórzą najwięcej razy, mogę uznać za ładne i podobające się wielu kobietom. Proszę wpisywać tylko Markę i nazwę zapachu oraz skalę od 1 do 10. Przy okazji, co sądzicie o starych zapachach: D&G - Pour Homme (niebieskie opakowanie), Giorgio Armani - Aqua Di Gio, Gucci - Pour Homme II, Paco Rabanne 1 Million, Yves Sant Laurent - La Nuit De L'Homme? Pozdrawiam i zapraszam do wpisywania :)🖐️

Terre d'Hermes ponoć kręci.

Gość abbyy
niebieskie hugo boss

Gość dfsgcx
Shaamboo

Gość Amore Mio
Dziękuję za odpowiedzi, ale prosiłem aby wypowiadały się Panie i dawały ocenę w skali od 1 do 10. Meskie opinie są raczej mało przydatne, choć oczywiście kobiety mogą powiedzieć danemu mężczyźnie, że ładnie pachnie. Jednak wole opinie bezpośrednio od Pań :)

Gość Amore Mio
agnieszka.. a Mexx jest jeden, czy jakiś konkretny? Dzięki Męska Pomaranczo :)

Gość Amore Mio
Czy te dwa zapachy ktoś zna? Paco Rabanne 1 Million, Yves Sant Laurent - La Nuit De L'Homme.

Nie, nie jedne, jest kilka rodzajów i wszystkie mi się podobają ale chyba najbardziej jasny szary z tego co pamiętam :)

Gość lubie depeche mode
1 Armani_ black code i emporio 2. Chanel platinum egoiste 3. Paco Rabanne- XS

Gość lubie depeche mode
hmmm hugo boss to strasznie oklepane zapachy- wszystkie! poza tym nie maja w sobie nic z meskosci

Gość Alantaya
The One - CK tak na 7

lubię jak facet pachnie mocną nutą perfum, nienawidzę jak czuję słodki mdły zapach zbiera mi się na hafta.... fuj :p

Gość azaliaaa
dolce i gabanna pour homme 100/ 10 poprostu nogi miękną poszłabym do łóżka z każdym który tym pachnie eh...:)

Gość wszystko oklepane
armani bossy itd ja poleca escada s. moschiano f. aramis a. e.lauder p. j.sander for men

Gość paulasimon
Wystarczy że się zarejestrujesz, zbieraj punkty i wygrywaj nagrody można samemu wybierać SPRAWDZONE ! POLECAM ! Oto LINK: http://www.takeagift.pl/polecam:334870

azaliaaa dolce i gabanna pour homme 100/ 10 poprostu nogi miękną poszłabym do łóżka z każdym który tym pachnie eh... Używam tej wody od lat :) ale teraz już rzadziej i raczej wieczorem. Mam teraz inną YSL.

wszystko oklepane armani bossy itd ja poleca escada s. moschiano f. aramis a. e.lauder p. j.sander for men Napisałaś skrótami marki, a nie napisałaś nazw perfum. Poza tym to wygląda jakbyś wymieniła nazwy, żeby były inne, a nie te ładne. któres z tej długiej listy, chyba Ci się szczególnie podobają?