nieznajoma_99 0 Napisano Maj 2, 2010 Niedawno przezylam swoj pierwszy raz. Oczywiscie krwawilam i wszystko byloby ok ale po przebudzeniu nastepnego dnia zobaczylam, ze dalej wystepuje male krwawienie. Przestraszylam się i siegnelam po lusterko. Okazalo sie ze przy wejsciu do pochwy mam sine miejsce. Do tego wydaje mi sie, ze wejscie w tym miejscu zostalo rozerwane. Czy to mozliwe? Bardzo sie boje. Wyczytalam gdzies, ze nasiadowki z rumianku moga pomoc. Ale to miejsce jest takie bialawo sine. Nie wiem co sie dzieje bo nawet z tego nie krwawie i nie boli tak bardzo. Czy mozliwe, ze bede musiala szyc? bardzo prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina z gogolina Napisano Maj 2, 2010 nic nie musisz mieć zszywane. Po prostu poszła ci błona dziewicza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma_99 0 Napisano Maj 3, 2010 ale przeciez blona dziewcza jest w srodku a to 'przerwanie' przy wejsciu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WładcaMroku 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Błona dziewicza jest u wyjścia pochwy, moja miła :) nie w środku. Ona naprawdę Ci pękła. wstrzymaj się ze dwa tygodnie z seksem, żeby zagoiły Ci się ranki po błonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka2418 0 Napisano Grudzień 31, 2011 spokojnie to błona tylko http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5071469 odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka2418 0 Napisano Grudzień 31, 2011 nic nie bedziesz musiała szyć ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic podobnego Napisano Grudzień 31, 2011 nie powstrzymywac sie od sexu , uprawiac go dalej by pozbyc sie doszczetnie błony , pzrez to trzeba przejsc raz a porzadnie , a nie kilka razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach