Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała jolaaaaaaa

brązowe plamienie

Polecane posty

Gość mała jolaaaaaaa

Mam pytanko: dzisiaj dostałam jakiegoś dziwnego plamienia ( brazowa wydzielina) ,okres miałam 2 tygodnie temu, biore tabletki anty. Czy to palmienie moze byc nimi spowodowane???

Możliwe. Szczególnie jeśli bierzesz te tabletki od niedawna (1-3 cykl). Ale nie zaszkodzi wspomniec o tym swojemu ginekolowi przy okazji wizyty (lub telefonicznie).

Gość mała jolaaaaaaa
Nio biore dopiero 2 opakowanie, mam nadzieje ze to nic powaznego. Naczytałam sie na forach ze to moga byc objawy ciazyyyyy i sie wystraszyłam:-(((

Od razu ciąży. Nie panikuj, raczej niemożliwe. Jak się to będzie powtarzać kolejne miesiące, to znaczy, że masz źle dobrane pigułki (pod względem ilości hormonów). Ale najlepiej pytam fachowca (czyli ginekologa lub ginekologa-endokrynologa).

Gość mała jolaaaaaaa
dzięki za odpowiedz :-)

Gość grattaa
sraty a nie objawy ciązy :( te hormony nie są dla Ciebie odpowiednie brązowa wydzielina moze sygnalizować zaburzenia hormonalne, zapalenie w obrębie szyjki macicy albo przydatków. Takie stawianie diagnozy przez internet, to jak wróżenie z fusów.

Gość liquid silk
To zalezy od organizmu, u mnie okres zaczyna sie wlasnie od brunatnego plamienia... Czasami mam takie plamienie zamiast okresu... Jednak ja przez cale zycie mam zaburzenia hormonalne

Spokojnie, nie masz się o co martwić :) Przy początkowych opakowaniach może się takie coś pojawić - nawet w ulotce można to przeczytać :)