Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie za 3 punkty

używa tu ktoś etiaxilu lub antidralu?

Polecane posty

Gość pytanie za 3 punkty

bo mam pytanko

Gość dobrawa 0,0001% sodu
tak, ja używam antidral jest do d..y

Gość alicja11111111111
ja używam etiaxilu a co? szczypie?:P

Gość dobrawa 0,0001% sodu
szczypie, ale tzreba pocierpieć bo efekt jest.. eiatxil mi tylko pomógł.. jednak nie stosuję tego regularnie.. tzreba czasem dać skórze się wypocić, to nie jest do końca zdrowe

Gość pytanie za 3 punkty
ja używam na zaminę jednego albo drugiego i mam pytanie... bo ja używam ich już dosyc długo, kilka lat i zawsze wszystko było ok, a teraz ostatnio strasznie mam podrażnione pachy. jak stosuję antidral, to nawet nie szczypie, po prostu czuję jakby paliło mi skórę... rano mam tą skórę dosłownie całą podrażnioną i czerwoną, teraz mi się zrobiła dziwinie sucha i napięta :o pachy mam czerwone od kilku dni, tak jakby mnie ktoś lub coś podrapało :o i właśnie chciałam się zapytac, czy ktoś też tak może ma albo wie, czym to może byc spowodowane?

Gość wysiadkaaaaaaaaaa
Ja tez mam etiaxil ale boje sie tego uzywac bo pot musi z ciala uchodzic. A inaczej to moga jakie guzki sie porobic z tego, a moze i rak..

Gość pytanie za 3 punkty
u mnie bez różnicy, jedno i drugie działało dobrze. teraz miałam dosc dlugą przerwę w stosowaniu, bo boję się za czesto uzywac tych płynów...

Gość asdfghjkl;'sda
teraz antidral ma mniejsze stężenie tego czynnika co działa przez co prawie w ogóle nie szczypie chyba że dasz na podrażnioną skórę np. pachy po goleniu

Gość pytanie za 3 punkty
no rak od potu się nie zrobi, już prędzej zrobi się od kostek rosołowych, których wszyscy namietnie używają... poza tym pot wydziela się całą powierzchnią skóry, nie tylko pachami, więc nie ma co się martwic...

Gość pytanie za 3 punkty
ma 100 mg glinu chlorku, nie wiem, czy to mniej czy więcej, bo nie wczytywałam się w to nigdy za bardzo ;) najgorsze jest to, że ja właśnie na podrażnioną skóre nie stosuję...

Gość dinata dinaqa
ja używam Rillo - taki pod pachę w kulce bez zapachau ale mało skuteczny :( mi chyba nic nie pomoze...10 minut po wyjsciu spod prószynica już jestem spocona pod pachami:/

Gość pytanie za 3 punkty
o tym to ja nawet nie słyszałam, więc nie wiem, czy skuteczny. etiaxil i antidral zawsze były w porządku i bardzo skuteczne, no ale teraz coś ze mną nie tak po nich, więc nie wiem, czy polecac Ci, czy nie :P