Anka323 0 Napisano Maj 2, 2010 Witam, jestem 3 miesiace po porodzie i od 10 dni biore yasminelle(wczesniej byl harmonet) i od wczoraj zauwazylam jasnoczerwone plamki na wkladce,dzis jak bylam siusiu to na papierze toaletowym bylo juz widac,ze po prostu plamie.Plamienie jest jasnoczerwone.Zastanawiam sie czy to normalne na poczatku brania tabletek.Nie pamietam czy przy harmonecie tak mialam,bo to bylo 6 lat temu odkad zaczelam je brac. Do mojego gina moge zadzwonic dopiero we wtorek,bo go nie ma.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eheeee... Napisano Maj 3, 2010 Po zażywaniu pierwszych 3ch opakowań tabletek anty może wystąpić plamienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 3, 2010 Dzieki za odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 000mona Napisano Marzec 8, 2011 może tutaj zapytam bo nie wiem czy jest czym się niepokoić, przyjmuję yasminelle, aktualnie jestem w połowie czwartego opakowania i właśnie pojawiło się plamienie. w tym rzecz że byłam uprzedzana przez lekarza i w ulotce przeczytałam tak samo, że plamienia mogą się pojawiać przez pierwsze 3 miesiące, ja miałam tylko na samym początku i właśnie teraz. i nie wiem czy uznać to za normalne i nie panikować czy jednak lepiej udać się do lekarza, to moje pierwsze tabletki i nie wiem za bardzo co zrobić w takiej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Marzec 8, 2011 zadzwoń do ginekologa, możliwe, że poziom estradiolu jest dla Ciebie za niski i objawia się to plamieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach