Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty_microgynon_21

I znów pytanie z serii: czy mogę być w ciąży?? Ale prosze odpowiedzcie!!!

Polecane posty

Gość anty_microgynon_21

Biore tabsy microgynon 21 w tym miesiącu dwa razy zapomnialam wziąść o stalej porze (22) wzielam je dopiero z rana ok godz 8... teraz podjęłam bardzo wyczerpująco prace (i fizycznie i psychicznie) dlatego kładłam się spać bardzo wcześnie z mężem w tym msc bardzo malo się kochaliśmy a i jak nawet to robilismy to nie konczyl we mnie a teraz w środę skonczyłam opakowanie tabletek no i dzis rano lub wczoraj wieczorem powinnam dostać okres... niestety do tej pory go nie ma dlatego pytam czy moze byc to spowodowane tym ze tak pozno wzielam te tabletki czy moze tą pracą czy raczej jestem w ciaży jak myslicie:(???

Gość ellena....
a co, testów ciążowych w aptekach zabrakło? zrób test i po sprawie, znowu durne pytanie...

Jeśli nie spóźniłaś się więcej niż 12 h, to powinno być ok, jeśli więcej, (witaj w klubie :P) to ryzyko jest, na test może być jeszcze za wcześnie.

Gość anty_microgynon_21
nie za kazdym razem wzielam tabletkę w przeciągu 12 godzin ale dlaczego ten okres się spóźnia? Moze ktos zna jakies przyczyny sp.óźniania się okresu przy braniu tabletek kurde zawsze mialam wieczór soboty lub ranek niedzieli okres a teraz nic:( testu nie chce robic nei nawidze tego lęku, tego czasu oczekiwania nie chce tego przechodzic :O

Przyczyną może być stres, który właśnie przeżywasz, choroba, gorączka itp. No ale niestety 12 h poslizgu mogło też zrobić swoje...

ja kiedys tak mialam, okres spoznial mi sie 3 dni, zapomnialam wczesniej jednej tabletki. skonczylo sie na strachu :)

Gość anty_microgynon_21
caly czas leci ze mnie taki gęsty śluz bialawo przezroczysty wzielam teraz patyczkiem higienicznym chcialam sie go pozbyc i jak wyjelam juz patyczek to byl lekko zarozowiony to znaczy sluz byl przezroczysty z takimi drobnymi rozowymi smugami czy tomoze byc znak ze okres sie zbliza zapomnialam wczesniej dodac ze stosowalam tabletki odchudzające przez jakis tydzien ale strasznie mnie wlasnie podbrzusze po nich bolało i takie skurcze mialam... moze to przez nie :(???