Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yththtthththg

kto przesiedzial caly weekend w domu? i jutro tez;/ poza mna?przegralam

Polecane posty

Gość yththtthththg

ech jedzenie spanie siedzenie na kompie nie mam znajomych ani chlopaka mam 23 lata

Gość ale zdrowa jestes ?

Gość
moze przegrałas

Gość zmarnowanezycieeee
ja dzis siedzialam caly dzien w domu

Gość doriannnaaaa
a skad jestes

wczoraj byłam na rybach dzis komunii na świezym powietrzu pod namiotem eh....super było :) jutro może znów na rybki...trzeba brać życie garściami a nie siedziec i sie użalac nad soba

wczoraj byłam na rybach dzis komunii na świezym powietrzu pod namiotem eh....super było :) jutro może znów na rybki...trzeba brać życie garściami a nie siedziec i sie użalac nad soba

Gość agnessssssssssss
przybij 5 mam identycznie,nawet wiek mam identyczny

Gość yththtthththg
zxdrowa

Gość uiok
agawa masz cudnego kotaa

Gość uiok
ja tez przesiedzialam caly dzien i nie uważam, że przegrałam życie. od luzi czasem tzreba odpocząć ;)

Gość yththtthththg
tyle ze ja kazdy weekend tak spedzam;/ mam mase kompleksów czuje sie nikim

Gość eeeeeeeenergia--24 lata
Wczoraj ogródek kawiarniany na starówce, potem zoo z facetem i moja mama (akurat sie lubia). Dziś tylko z facetem w parku byliśmy i zakupki robilismy w BlueCity (galeria handlowa). Jutro ide na posiadówke do znajomych do domu wieczorkiem. Ale fakt gdybym nie miała faceta miałabym smutno i nudno...;/

Ja byłam na imprezie, wróciłam rano, 4 godziny spania i wyszłam się uczyć, jutro też nauka.. A miałam iść na rower, książkę poczytać, a czasu nie ma mimo, że wolne:O

Gość zmarnowanezycieeee
jasne mozna czerpac z zycia jak sie ma z kim albo sie mieszka w wiekszym miescie to mozna sobie chodzic samemu

Gość yththtthththg
miałam faceta 8 miesiecy bylo super wciaz cos robilismy i wtedy mialam czas nawet na wypad z kolezankami czy cos(tzn miałam ochote) teraz od kiedy z nim zerwałam na nic nie mam ochoty chciałabym umrzec;( ja zerwalam bo to był toksyczny zwiazek ale jesli chodzi o zapelnianie czasu to ideał

Gość yththtthththg
up

Gość Jmamama
Up

Gość polnocna Polska...
jestem facetm,caly weekend przesiedzialem w domu,niby sie ucze ale slabo idzie. generalnie sie ciesze ze nie musze nigdzie isc....caly czas sie nabiegam,napracuje ze takie przebywanie w spokju jest bardzo fajne:)

Gość etam30stka
Ja! Ja przesiedziałam, jutro też siedzę (no nie liczac obiadu na mieście ze znajomymi)! I jest mi z tym cholernie dobrze, zdarzyło się to chyba po raz pierwszy od wieeeeelu wielu lat! Aż uwierzyć nie mogę :D Odkąd skończyłam jakieś 16 lat ciągle gdzieś mnie nosi, a już weekendy tego typu obowiązkowo były poza domem. Niezlaeżnie od tego czy miałam faceta, czy (częściej) nie. Aż tym razem stwierdziłam, że chcę odpocząć.... Właściwie przespałam cały weekend...! To chyba starość :P Aczkolwiek nie jest tak źle, bo to był mój wybór, a nie konieczność. Gdybym miała ochotę, to bawiłabym się właśnie na Mazurach np. Tym razem miałam ochotę spaaaaać! Nadrobiłam zaległości senne chyba na pół roku, czuję się piekna, wypoczęta, nawet mam wrażenie, że zmarszczki mi się zmniejszyły, dzięki temu wyspaniu :D:D:D

Gość samanta84754rf
tez mam taki problem, autorko wątku skąd jesteś?