Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eqewwqewqe

Obejrzalem przed chwilka kilka odcinkow z Archiwum X i wprost nie moge pojac

Polecane posty

Gość eqewwqewqe

jakim cudem ten serial kiedys mi sie podobal. Zdecydowanie nie przetrwal proby czasu, moze poza niektorymi odcinkami. Wszystkie o kosmitach jak dla mnie byly strasznie nudne. Najlepszy byl chyba o tym zabawnym rudym wampirku i moze o tej rodzinie Pipokow czy jak im tam bylo bo on zapoczatkowal serie pelnometrazowych horrorow.

Gość kandydatka-na-zone
też niedawno widziałam kilka i się dziwiłam jak ja to oglądałam ;) teraz mamy CSI, itd. Z A. X przeszło do historii ale fajnie się oglądało kiedyś

Gość niusiaaaaaaaaaa
ja tylko pamiętam z tego muzyczkę ty ty ty ty tyyyyyy tyyyyyy tyryryryr ! :D

Gość piekna nieznajoma z dworu
ja tez ogladalam niedawno ale wrazenia byly takie same, no moze kiedys uwazalam duchovnego za przystojnego a teraz sie nie moglam nadziwic co ja w nim widzialam :P ale odcinkow o kosmitach i siostrze muldera nigdy nie lubilam a inne nadal mi sie pdoobaly, np tez o motylicy zmutowanej czy muchach w lesie co zabijaly ludzi a jak ktos z was trafi na odcinek o wielkiej grzybni trujacej w lesie niech da linka bo nie moglam go znalezc!!

Gość eqewwqewqe
http://seriale.eonline.pl/video/23623/odcinek-6x21-z-archiwum-x-field-trip 21. FIELD TRIP Wyjątkowo zakręcony odcinek, gdyż jego treścią jest właściwie jedna wielka halucynacja. Scully i Mulder badając sprawę szkieletów znalezionych w pobliżu góry Brown Mountain zostają uwięzieni w ogromnej podziemnej grzybni, która trawi powoli swoje ofiary, jednocześnie racząc je bardzo realnymi wizjami. Żeby za sprawą naukowej analizy dojść do wniosku, że halucynacja jest halucynacją, trzeba być jednak Daną Scully :). to to ?

A pamiętacie taki motyw jak Fox w swoim mieszkaniu naklejał na szybę z taśmy znak X. Po co on to robił? Zawsze mnie to zastanawiało, ale ogladałam odcinki dosyć wybiórczo, omijałam np. te o rządowych spiskach o ufo.

czy muchach w lesie co zabijaly ludzi a jak ktos z was trafi na Muchy pamiętam! były świetne! TO mój ulubiony odcinek....

TO były maleńkie muszki, co żyły w pniach drzew... Bały się światła. Nie korzystałam z tych stron ja w linku... Czy trzeba mieć do tego Maxupa?

Gość gsgsgsgsgsggs
Pupsztyl