Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny.1979

Jak mi Zajebiscie

Polecane posty

Gość TUliI
Być może lepiej go odbieram , ale nie mogę trafić ostatnio na niego , zadałam pytanie nie odpowiedział , poza tym nigdy nie zaproponował kontaktu innego niż przez formu więc co ... nie chce się narzucać ani niczego Mu sugerować , tak ot matwie się powiedzmy troszkę po przyjacielsku .

Tak mi głupio , tego to się nie spodziewałem Tulii ty naprawdę jesteś Zajebista my się tak trochę więcej znany a ty o mnie się martwisz , fajnie mieć kogoś takiego obok siebie jak ty . U mnie jest normalnie .... A teraz zastanawiam się dlaczego nie jestem bliżej ciebie, nie proponuje ci jakiegoś tam kontaktu ... I odpowiadam nie jestem godny tego bo ja taki Zajebiscie ciężki charakter jestem....

Choć bym bardzo chciał ach tak mi głupio i miło że ktoś się o mnie martwi tak po przyjacielsku ... A ja jestem nie z tej partii co ty , więc za wysokie progi na twoje schody jak dla mnie ...... A dla petrolki Cmok ..... I jeszcze raz Cmok ....

Gość TULiI
Normalny ja nie zasugerwałam Ci zadnego układu , niczego co by wykraczało poza granice czysto przyjacielski. Tak się składa,że mam pewna zobowiązania wobec kogoś i innym mogę zaoferować tylko przyjażń. Czasami wyłazi ze mnie ta moja nadopiekuńczość , a że Cię polubiłam ... no cóż... A wysokie progi... , przykro mi ale ja nie z tych co wybierają przyjaciół z wypchanym portfelem. Dla mnie zawartość portfela i Twój stan majątkowy czy wykształcenie nie mają znaczenia. Grunt ,żeby potrafić się dogadać ... zrozumieć.

Gość TULiI
Cześć petrolka Kurcze chyba troszke namieszałam :-p

I wszystko jest git , taki mam Zajebisty dystans do kobiet i nie przywykłem aby ktoś się o mnie martwił choć jest to miłe ale nie potrzebne i tak po za tym też ciebie szczerze Tulii Zajebiscie lubie bo coś w sobie masz.... I się z tobą dogaduje.....

Gość TULiI
:-0

Gość TULiI
:-0

Gość TULiI
No widzę ,że masz dziś lepszy humar i już nie będe się o Ciebie martwić .

Gość TULiI
humor ;-)

Ty kobieto mnie chyba za dobrze znasz... Aż mi się miło zrobiło ..... I jak tam tobie mija niedziela .....

Ty kobieto mnie chyba za dobrze znasz... Aż mi się miło zrobiło ..... I jak tam tobie mija niedziela .....

Gość TULiI
Oj zmęczona jestem lenistwo też męczy , ale kiedyś chciałeś mnie o coś zapytać ?

Najchętniej to bym ciebie mógł pytać o wszystko całą noc , ale taki nie jestem przez tą noc to ciebie bym Cmok Cmok Cmok by ty jesteś taka Zajebista że aż jeszcze raz Cmok.....

Gość TUliI
Pytaj o co chcesz żaden problem ...Dzięki ,że te cmoki 👄

Fajnie Cmok .... Tak jakoś ciebie lubie że pytać się nie będe ty masz swoją prywatność i niech tak zostanie... Bo tak jest Zajebiscie fajnie by ty taka jesteś szczera aż miło......

Gość TUliI
Normalna ... Normalny ;-)

Tak czasem bym chciał aby wszystkim moim znajomym kolegom koleżanką itd... Się wszystko ułożyło aby mieli w życiu miło.......

Gość TULiI
Zmieniłeś tok i ton rozmowy ze mną i raczej chyba wiem o co chciałeś zapytac , a Ty przeczytałeś jedną moją wypowiedź i już nie zapytasz To dobrze ,że chcesz ,żeby innym było dobrze ...

Gość TULiI
No i się doigrałam :-0

Gość TULiI
1. Tak 2. 28 3.Mam zobowiązania wobec kogoś 4.Wielkopolska ( Piła) 5. Dyplom z weterynarii 6. Zgodnie z wykształcenie 7. 20 lat 8. 1 9. i tak i nie 10.i tak i nie 11.nie 12.nie 13.nie 14. nie 15. nie 16.nie 17.nie 18. nie ale mam propozycje od dwóch panów i nie skorzystam 19 . nie 20. ;-) 21.jest mi bez różnicy 22. nie 23.jak każdy 24. tak :-p 25. tak :-D

Gość TULiI
Mówisz masz ;-)

Gość TULiI
9 i 10. Mała zabawa po pijaku w czasach licealnych , która skończyła się w łózku i nikt nic nie wie ;-) 20. ;-) ;-) ;-) 23 . zwierzeta odpadają , przemoc też ale nieznajomy ... A w czym Cię zaskoczyłam ?

Gość TULiI
23. koniecznie brązowe oczy

Gość TULiI
20 . ;-) ;-) ;-) szybko, znam siebie a nie widze powodów ,żeby wymyślać cokolwiek . A jak z 20 u Ciebie ;-)