Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przejęta życiem

Co zrobic zeby się nie stresowac?

Polecane posty

Gość przejęta życiem

Co robic zeby nie czuc ciągłego stresu, nie przejmowac się wszystkim, nie martwic....Czy są jakies metody? Może ktoś doradzi, co robic...

Gość przejęta życiem
czemu nikt mi nie doradzi....czekam na jakies komentarze...halo!

Gość
nie ma na to sposobów

Gość Oto metoda
Medytacja

Gość niektórzy już tak mają
nie wiem, może poskacz na bungie, ze spadochronem, rób szalone rzeczy sobie na przekór, żyj chwilą i miej wszystko gdzieś na siłę, potem już ci tak zostanie :P

Gość asr4wt4rtyg
Niestety też przez to przechodziłem i nie ma na to sposobu.Po prostu jedni idą przez życie totalnie niczym się nie przejmując a inni żyją stresem i przejmowaniem się.Takie są charaktery i osobowości ludzkie,tak to jest już zapisane i nie zmienimy tego.A preparaty i inne zioła na stres ? zapomnij o tym,wymyślone dla kasy i taka prawda.Ja niestety od dziecka wszystkim się bardzo przejmuję, naprawdę każdą pierdołą.Tak nie wolno ale niestety tak jest bo taki jestem, nie zmienisz siebie i myślę że temat już można na tym etapie zamknąć.

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Jeśli chcesz aby Ci ktoś odpisał coś sensownego, podaj konkret! o jaką dziedzinę zycia chodzi? jak można przejmowac się wszystkim? Co Ty chcesz świat zmienic?

Gość przejęta życiem
To ciekawe, bo w dziecinstwie kiedy miałam około 9 lat moja lekarz powiedziała mi żeby się częściej uśmiechała i nie przejmowała wszystkim, powiedziala to od tak (moze zauważyła już wtedy, że wszystko traktuje poważnie). Tak sie przejełam jej uwagą, ze od tamtej pory kiedy miałam do niej isc na wizyte zmuszalam sie do uśmiechu i starałam sie byc rozluźniona. Z czasem zaczeło mi to wchodzic w krew i za kazdym razem kiedy byłam smutna przypominały mi sie słowa mojej lekarki. Musze przyznac, że przez jakiś czas stosowałam sie do jej rad. Potem przestalam do niej chodzic na wizyty (nie było potrzeby), zapomniałam o tym co mi powieziala i znow powrocilam do zycia z przejmowaniem sie.....

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
No cóż można tu odpisac, może tak z lekkim przymrużeniem oka, NIE BIERZ ŻYCIA NA SERIO- I TAK NIE WYJDZIESZ Z TEGO ŻYWA.

Gość Kooki
Najlepszy jest ostatni wpis.. :)

Gość JJJJJRRRRRRRR
zapraszam do siebie na szkolenie z technik relaksacyjnych i ze sztuki radzenia sobie ze stresem:)

Gość obawiam sie ze
ojeku ja tez tez tak mam, kurza twarz wszyskie male uwagi przyjmuje i sie nimi drecze, albo z goy zakladam najgorsze mozliwe rozwiazania sytuacji. no co za charakter

Gość fajansiarz
Joga, tylko joga.

Mi w momentach stresu, napięcia pomaga rozmowa z przyjaciółką:) Jest niezawodna. Kiedy jednak stres jest zbyt duży, zaczyna mnie paraliżować, mam swój sprawdzony lek na bazie wyciągu z melisy, kozłka lekarskiego, Nervomix. I wracam do normalnego funkcjonowania.

Gość zastanawiajaca25
ZMECZ SIE FIZYCZNIE TZN SPORT I ROB COS SZALONEGO NAWET WBREW SOBIE BO WKONCU ZROBIC TO BY SOBIE POMOC :)

Gość jez jerzy
gorzała...

Gość gość
Wstydliwe ja też tak mam i nie mogę sobie przetłumaczyć ze to i tak nic nie zmieni może ktoś ma jeszcze inny sposób