Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hop_siup_tra_la_la...

wyjadacie nutelle lyzka ze sloika?ja taaaak :D

Polecane posty

nie kupuje slodyczy, bo dieta, ale czasami jak mnie wezmie......szkoda gadac, biore taka duza zupowa lyche i zabieram sie za wylawianie czekoladowej margaryny -"Nutelki" :O :D troche siara, wieeem, ale co ja poradze jak sie nie umiem opanowac :( tez tak macie?

Gość fedxfafsefwfr
nie wiem co to jest czekoladowana margaryna nutelka ale tradycyjna nutella ze słoika to mniam kiedys jadlam nalogowo

dobry pomysl i mi smaka narobilas. pojutrze ide na lowy nutelli

to o ta tradycyjna chodzi, moj malz sie dusi jak na to patrzy, mowi ze jak mozna jesc margaryne, bo ze niby to do chleba ale mi tam smakuje

husky wlasnie zjadlam dwie wielkie lychy, mam ochote na trzecia, ale kurcze, ta dieta i wogole, to przeciez takie tluste jest....ehhh,nie wiem :(

daj spokoj :D jutro spalisz :P albo jeszcze dzisiaj z facetem. raz sie zyje. ja to na raz potrafie wrabac caly sloik taki 200g :P

husky niewierze!!!!! a z facetem nie spale, jak juz to z mezem, a to tez napewno nie, bo sie dzis powaznie poklucilismy😠, nawet teraz slysze jak tam fuka i charczy w sypialni, ciekawi go z kim tak pisze, hehehe

Gość fedxfafsefwfr
ja akurat wole te czekoladowe sloki takie dwukolorowe jasny z ciemnym ale nie milky way

a ja uwielbiam wafelki:P jadlabym je tonami a potem marudze ze jestem gruba 🖐️

Gość Kathhhhsssssxxxxxx
o dziewczyno!!! dziekuje ci za przypomnienie :D mam ochote na cos wlasnie slodkiego... i dopiero teraz uswadomilam sobie ze w szafce stoi calusienka nutella :D ide ją zjeść...

o fuuuj, milky way, albo mars ohyda :O ale juz snickers tez jest mniamniusny, a te dwukolorowe to te tanie takie???zalezy ktore, ale te taniochy to maslem i olejem zalatuja :O o ile o tych mowa

ojjj wafelki to KIT KAT kocham!!!! ale nie kupuuuje bo walki mi sie robia potem, a ja jak je dopadne to tak caly megapack idzie :( a tak kulturalnie z 3.....4 lyzki Nutelli i slina juz przestaje ciec :D