Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platonicznie

zauroczylam sie w pewnym facecie i mnie to wkurwia

Polecane posty

Gość platonicznie

widujemysie raz na tydzien, cwiczymy razem. jestem zazdrosna o kazdy jego usmiech, czyz wrocenie uwagi na inna cwiczaca:O jestem beznadziejna i wkurza mnie to, jak wykurzyc go z glowy? i tak wiem, ze nic z tego nie bedzie.

Gość
daj spokoj sobie z nim

Gość platonicznie
byl okres, kiedy dalam, byl mi obojetny, ale wrocilo mi, interesuje mnie, lubie jego glos i w ogole podoba mi sie:O

Gość
moze spodoba Ci sie inny

Gość Zawsze szczery facet
Znajdź sobie inny obiekt westchnień. Mało to fajnych facetów się kręci? Ja miałem znajomą co to się zauroczyła, twierdziła, że go kocha, w jakimś kolesiu. Spotkała go na mieście jak malował jakiś obraz. 5 lat się tak męczyła, bo inni ją nie interesowali. Ale w końcu przejrzała na oczy, jak ten koleś się ochajtał i znalazła sobie porządnego gościa, w którym jest naprawdę zakochana.

Gość buziak dla autorki!
lubie takie babki jak Ty, chociaż to, co piszesz faktycznie musi być irytujące... :) mimo to, chciałabym to przeżywać! gdybym się zauroczyła, zaczęłabym działać... :D posłałabym mu "oczko" albo zagadałabym jakimś żartem :D możesz wykorzystać sytuacje! :)

Gość platonicznie
spokojnie, to nie pierwsze moje zauroczenie;) tylko wkurza mnie to, ze mi podobaja sie zwykle faceci, dla ktorych ja jestem niewidzialna, tzn moze i mnie widzi, ale jestem dla niego tylko kolejna cwiczaca. nie chce sie do niego slodko usmiechac i go podrywac, bo to zenujace jest, wiec staram sie nie zwracac na niego uwagi. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Gość a moze i ty mu sie
spodobalas?