Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowapanna

PRZESUSZONE I PUSZĄCE WŁOSY- JESLI ZNACIE SPOSOBY NA NIE , PISZCIE!

Polecane posty

Gość waniliowapanna

Zapraszam chętnych do dyskusji, bo jestem juz bardzo zdesperowana, nic mi prawie nie pomaga, odżywli, maseczki.... mam straszne kompleksy z tego powodu:(

Gość dać czy nie dać?
maska, czy zwykla odzywka do tego torebka foliowa mocno zacisnieta to pomoze, niestety nic wiecej nie mozesz zrobic :) chyba ze przeszczep...

Gość waniliowapanna
jak od fryzjera wychodze to mam takie gładkie lśniące i miękkie, wiec cos musi sie dac z tym zrobic??!!Miał ktos podobny problem?

Gość waniliowapanna
proszę piszcie:(

Gość pseudorokii24
odzywka timotei avocado

Gość ladna jestem
kup sobie serum do wlosow z oriflame kosztuje niceale 15 zl i oczywiscie szampon do suchych wlosow herbal esnes jest dobry ten niebieski i odyzwka

Gość ladna jestem
i jeszcze z oriflame odzywka z bambusa wystarcza na 2 razy kosztuje 5 zl niecale ale raz w tyg sie ją uzywa mowie ci super tylko tam pisze zeby trzymac 5 min ale ja trzymam 15 min wlosy po niej sa takie gladziuutkie cudo ! ;d

Gość waniliowapanna
miałam z oriflame i odżywkę z bambusa i szampon i nie pomogło w ogóle ani trochę:(

Gość ladna jestem
to rzeczywiscie musisz miec koszmarny stan wlosow proponuje zabieg u fryzerja

Gość wioletta..
ja od zawsze mam ten problem i juz wszystkiego probowalam i nic..tak jak napisalas ze wychodzac od fryzjera ma sie takie gladkie i miekkie wlosy a potem w domu koszmar..ja stosuje maseczke nastepnie prostuje wlosy wiec tez preparat do prostowania i jedwab na koniec i sa one gladkie choc nie takie jak powinny byc..moze jeszcze jakies dziewczyny sie wypowiedza i dadza jakis dobry sposob na te koszmarne wlosy..

Autorko, mam ten sam problem i wiem, że żadne zwykłe odżywki i maski nie pomogą. Choćbyś walnęła tego nie wiadomo ile to nic. Problem z włosami zaczął mi się w momencie dojrzewania. Od 13 roku życia zaczęły się puszyć i być suche, mimo że przy skórze bardzo mocno mi się przetłuszczają. Moje włosy tak się puszą, że praktycznie stoją w poziomie :/ Są do tego bardzo gęste i grube, przez co tym trudniej je ogarnąć. Regularnie używam odżywek, nawet tych fryzjerskich (dają nieco lepszy efekt niż sklepowe). Sklepowe prawie nie pomagają, włosy się lepiej po nich rozczesują i tyle. Dodam, że rzadko używam suszarkę i nie farbuję włosów. Prostownicę czasem, ale używam preparatów chroniących. Zresztą moje problemy zaczęły się jako dziecka, kiedy nie wiedziałam czym jest prostownica, zaczęłam jej dopiero używać jako 18 latka i ona nie pogorszyła stanu moich włosów. Także żeby na codzień wyglądać jak człowiek, to albo muszę spinać je albo właśnie wygładzam je prostownicą... Horror i nie ma na nie rady.

Gość ja to mam pecha
jesli po wizycie u fryzjera włosy są łądne to nie widze innego rozwiązania jak kupno tych samych kosmetykó których używa fryzjer. Można zakupić je w salonie lub na allegro - są znacznie tańsze. Maska, odzywka, szampon i jakies serum i widac poprawę - wiem po sobie i polecam ;)

Gość waniliowapanna
moje włosy cięzko okreslic- nie są całkiem kręcone i nie są całkiem proste:( nie wiem jak im pomóc:( a znacie jakies zabiegi u fryzjera które pomagają, podobno nawilżanie jest dobre??

Gość różowa sukienka
spróbuj zabieg Loreala trwała prostująca,wiem,ze swietnie wygladzza nie pamietam jak sie to nazywa Xtenso czy jakos tak,oszukaj na necie, zabieg koszt7je kolo 100zł

Gość waniliowapanna
a czy ta trwała prostująca bardzo niszczy włosy???Bo moje juz są wystarczająco zniszczone... A jakies maseczki nawilżające?

Gość vuhvuhgrwegegg
a próbowałaś maseczki sama roić? mi pomogło nawet,ale już mi się nie chce tego robić ;p

ja odżywiam włosy urt-oilem z naftą oczyszczoną. bardzo fajny specyfik, włoski jakby odżyły, nie plączą się i ładnie błyszczą. poczytajcie o tym na necie, nafta kosmetyczna to jak dotąd z niewyjąsnionych względów niedoceniany kosmetyk...a naprawdę dobry!

Gość WANILIOWAPANNA
PODBIJAM, WYPOWAIADJCIE SIĘ JSLI TYLKO COS NA TEN TEMAT WIECIE

Gość coca cola lajt
jedwab do włosów

popieram,jedwab do włosów,ja uzywam biosilk,jestem bardzo zadowolona,teraz jest w rossmanie promocji za 4 zł,wypróbuj,moze tobie tez będzie odpowiadac