Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg

a czytaliście, że córka Madonny pozbyła się krzaczastych brwi?

Polecane posty

Gość ggggggggggggg

I teraz może iść na salony ... Z MATKĄ. Co wy na to? To można obgadać, nie? A z drugiej strony co zrobić z nią? Urodą się nie interesuje - zostają ciuchy. Urodą nie - twarzą. Ale jest zbyt charaktyczna. Zbyt wybijające się rysy twarzy. Tak właśnie uratowali modelki polskie gdy Francja śpi. Francja śpi uważają, a tak Polański powiedział "głowy USA zażądało" a co on robił w Anglii to cicho? On jest chytry, ale Sarkozy nie. No to go wywalą i tyle. Następnych wyborów nie wygra. Wygra, jak uważacie?

Gość ggggggggggggg
Moim zdaniem ta Lourdes mogłaby być sławna, ale musiałaby wyjechać do Paryża - to za życia matki, a po śmierci jej może wrócic do USA. No cos w tym stylu...

Gość lewatyfffka
jestes pierdolnieta w dekiel :O dno i pol tony mulu :O srac sie chce od tych twoich przemyslen i madrosci :O

Gość ggggggggggggg
No co - takie życie. Coś trzeba pisać. A O CZYM JA MAM PISAĆ? Bachleda ma downa - to już było... :(

Gość ggggggggggggg
a poza tym MÓJ DROGI - pisałam tu Słowo Boże to mnie wyrzuciłeś - krzaczaste brwi Lourdes nie, NO TO O CZYM? Butelka w tyłku - to było wczoraj? Chyba masz za duże wymagania. O czym ja mam pisać? Zaproponuj więc. O Dodzie i Nergalu?

Gość ggggggggggggg
Zostaje mi jeszcze SEVEN - w sensie 7 grzechów głównych, ale to dopiero w czerwcu no i co poza tym? No co w międzyczasie? CO SIĘ PYTAM???